Beneficiile lui Venus în Berbec pentru fiecare zodie și ascendent între 2 și 28 mai

Data publicării:
Horoscop. Foto Unsplash/ autor Gwen King
Descriere foto: Horoscop. Foto Unsplash/ autor Gwen King

Venus tranzitează semnul Berbecului între 2 și 28 mai 2022 și aduce beneficii pentru fiecare zodie și ascendent, iată care sunt recomandările și previziunile astrologului Daniela Simulescu și către ce anume ar trebui să ne orientăm energia pentru a ne bucura din plin de darurile lui Venus în Berbec. 

Venus în Berbec ne va face să fim foarte competitivi, să vrem mereu să fim cu numărul 1, să fim atrași de aceia care ne par a fi câștigătorii, dintr-o dată simțim o atracție puternică pentru bărbații „macho” și femeile „fatale”. Pericolul este că ne vom lăsa atrași imediat în relații, în aventuri de-o noapte pentru că energia lui Venus va produce acea dorință arzătoare, acea nevoie de pasiune. 

Vom fi impulsivi și vom sări din floare în floare pe de o parte, iar pe de altă parte, în relațiile pe care le avem sau pe care ni le vom face va apărea deodată nevoia de a face tot felul de activități fizice împreună: drumeții, sporturi extreme, tot felul de călătorii în locuri în care nici prin cap nu ne-ar fi trecut că vom ajunge. 

Este important să știm despre influența lui Venus în dragostea care pe cât de repede se aprinde pe atât de repede se poate stinge și poate lăsa urme adânci sau dramă. Fiți asumați!

Previziuni pentru fiecare Zodie și Ascendent!

Berbec / Ascendent în Berbec

Poți să îți schimbi lookul, să te îmbraci altfel, să mănânci ceva ce îți place, cu siguranță Venus în semnul tău își va prii. Vei deborda de carismă și de magnetism și starea ta bună va aduce multă joacă și energie în zona relațională.

Taur / Ascendent în Taur

Venus tranzitează casa a 12-a, oarecum te retragi puțin, beneficiile pot veni dintr-o curățenie sufletească, să vezi ce anume a fost bine, ce nu a mers, unde nu te-ai simțit așa cum trebuia, totodată, până pe 28 mai când Venus va intra în semnul tău încearcă să îți dai seama unde ai greșit din punct de vedere relațional.

Citește continuarea pe astrosens.ro



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel