Beneficii și binecuvântări pentru Gemeni, Săgetător și Vărsător. Riscuri pentru Rac, Capricorn și Scorpion

Data publicării:
Sursa foto: unsplash, autor Alexander Grey
Descriere foto: Sursa foto: unsplash, autor Alexander Grey

Noi previziuni. Venus tranzitează Gemenii până pe 7 mai. 

Cine este Venus? Planeta banilor, a frumuseții, a iubirii și a plăcerii. De aceea, plasarea sa în harta natală ne afectează modul în care ne demonstrăm afecțiunea. De cine suntem atrași. Vorbește și despre propria noastră atracție.

Tot Venus este cea care ne dă indicii despre obiceiurile în materie de cheltuieli. Ne arată ce fel de estetică ne place, dar și în ce relații prosperăm și ce ne stârnește plăcerea.

Ce se întâmplă când Venus tranzitează semnul Gemenilor? Toate aceste domenii sunt amplificate de ceea ce reprezintă Gemenii: comunicare pură. De exemplu, chiar dacă un bărbat este tăcut în intervalul în care Venus tranzitează semnul Gemenilor, va atrage femei foarte vorbărețe. La fel se aplică și în cazul femeilor.

De fapt, Venus își dorește să creeze relații autentice, pe termen lung. Vrea să cucerim, să fim serioși și curioși în legătură cu un posibil partener. Persoanele care sunt singure vor dori să aibă tot mai multe legături, să iasă în oraș, să cunoască oameni noi.

Deci urmează o perioadă bună pentru distracție și comunicare, dar și una riscantă pentru proiectele stabile și pentru buzunarele noastre. Gradul de nehotărâre va fi destul de crescut. Și culmea este că ne va și plăcea să alergăm după mai mulți iepuri. 

Venus este considerată Micul Benefic, deci vine și cu bucurii pentru anumite semne. Dar are darul de a și crea promisiuni care nu vor fi concretizate niciodată. 

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Venus va tranzita casa a șaptea, a relațiilor. Cei singuri s-ar putea să cunoască persoane cu multă carismă și calități. Mai jucăușe, dornice de aventură, dar și cu o minte vie. Cei care sunt deja într-o relație pot beneficia de energia lui Venus și pot aduce mai multă bucurie și armonie în cuplul lor. Și cum Venus face un aspect bun cu Jupiter din casa a cincea, chiar este cazul să mai schimbați ceva din rutina cuplului. 

Citește continuarea pe ASTROSENS



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel