Bendeac a spus CIFRA. Câte femei au trecut prin patul actorului

Data actualizării: | Data publicării:

Mihai Bendeac lansează azi cartea pe care a scris-o împreună cu mama sa. Actorul a dezvăluit, în avans, câteva picanterii care sunt dezvăluite în „Jurnalul unui burlac. Conversații cu mama”

Viața amoroasă a lui Mihai Bendeac a ținut mereu prima pagină a tabloidelor. Multe vedete autohtone au trecut prin patul juratului de la IUmor. Însă, pe lângă escapadele amoroase surprinse de paparazzi, multe aventuri ale actorului au rămas necunoscute pentru public. În cartea „Jurnalul unui burlac. Conversații cu mama”, lansată azi, 10 decembrie, actorul face dezvăluiri incendiare despre femeile din viața lui. 

 

Într-un story, pe Instagram, Bendeac a dezvăluit câteva rânduri din noua carte, în care mărturisește câte doamne i-au trecut prin așternut. 

 

„Consider că un bărbat care pronunță un număr vizavi de femeile pe care le-a cunoscut comite un act dizgrațios. Eu am „cunoscut” undeva în jur de 300.
Ce relevanță are? Păi are, viitorii mei foști cititori, are! Pentru că, de la un punct încolo, am început să încerc să asimilez ceea ce marii gânditori denumesc „eternul feminin”. Vă imaginați că, dată fiind natura mea bipolară și gândirea de-a dreptul contorsionată, am cunoscut un areal întreg de reprezentante al sexului sublim. Dacă scriam sexul slab, cartea ar fi fost interzisă și retrasă din librării în cel mult două săptămâni. Apropo de sexul slab, am întâlnit odată o grasă...Glumesc!”, se arată în cartea „Jurnalul unui burlac. Conversații cu mama”.

 

Mai mult, actorul mărturisește în carte și motivul pentru care nu este adeptul relațiilor serioase. 

 

„Motivul pentru care, în 22 de ani, am fost într-o relație doar patru ani cumulat, s-a datorat sau a fost cauzat de faptul că, scriind încontinuu, filmând încontinuu, fiind pe scenă mai mereu, dar și în turnee sau înregistrări, ocupându-mi în permanență mintea doar cu planul pe care l-a creat acel Mihai adolescent care, într-o noapte, fîcând pipi, a avut revelația....”, dezvăluie Bendeac în cartea sa. 

 

Banii din vânzarea cărții merg în scop caritabil


„A fost o terapie de a povesti ce a trăit. ”Într-un mod uneori ireverențios, alteori scandalos. Dar, peste toate, terapeutic. Din 10 decembrie, ora 10.00 , “Jurnalul unui Burlac: Conversații cu Mama”. Cartea se pune în vânzare pe bookzone.ro și în librării. S-a muncit mult în ultimele luni. Dacă aveți drag să o achiziționați, ajutându-ne, în felul acesta să acționăm umanitar cu toate fondurile rezultate, sunteți nimic altceva decât îngeri. Știu că mă pot baza pe voi și vă mulțumesc. Am încercat să vă pun în mâini, la prețul de 49 de lei, o carte interesantă, controversată, sinceră”.


 
49 lei pentru o conversație cu Bendeac, dar și pentru a ajuta copiii de la Spitalul Fundeni.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel