Ben Affleck s-a întâlnit în același timp cu Jennifer Lopez și cu fosta soție, Jennifer Garner: „Au respect reciproc unul față de celălalt”

Data actualizării: | Data publicării:
Jennifer Lopez, Ben Affleck, foto Instagram
Descriere foto: Jennifer Lopez, Ben Affleck, foto Instagram

Ben Affleck s-a întâlnit în același timp cu actuala soție, Jennifer Lopez și cu fosta soție, Jennifer Garner.

Ben Affleck și fosta sa soție, Jennifer Garner, continuă să dea dovadă de o relație civilizată după divorț. Starul din „Argo” și soția sa, Jennifer Lopez, au fost fotografiați petrecând timp alături de actrița din „13 Going on 30″ și de copiii lor la un eveniment care a avut loc la școală.

Trioul a fost văzut împreună afară, după ce a asistat la un spectacol muzical.

Jennifer Garner, în vârstă de 51 de ani, a mers alături de copiii ei, Seraphina, 14 ani, și Samuel, 11 ani, în timp ce fostul ei soț și Jennifer Lopez, în vârstă de 54 de ani, au urmat-o pe Emme, în vârstă de 15 ani, fiica cântăreței.

Actorul din „Air”, în vârstă de 51 de ani, și fosta actriță din „Alias” – care au fost căsătoriți din 2005 până în 2018 – mai au o fiică împreună, pe Violet, în vârstă de 18 ani.

Se pare Ben Affleck și Jennifer Garner au menținut o relație civilizată de dragul copiilor, astfel situația a fost cu atât mai ușoară cu cât actorul se înțelege cu John Miller, iubitul fostei sale soții.

„Ben este cu picioarele pe pământ, la fel și John”, a declarat o sursă pentru Us Weekly în noiembrie 2023. „Au respect reciproc unul față de celălalt”.

John Miller, în vârstă de 45 de ani, se întâlnește cu Jennifer Garner din anul 2018. Între timp, se pare că Jennifer Lopez ar fi avut un rol important în a-i ajuta pe Ben Affleck și Jennifer Garner să ajungă la o relație mai bună, scrie pagesix.com.

„Drama din trecut și emoțiile divorțului au dispărut de mult și cu toții fac să funcționeze relația pe care o au”, a declarat o sursă pentru Daily Mail în septembrie 2023.

Jennifer Lopez va lansa la 16 februarie primul ei album din ultimii 10 ani, „This Is Me.... Now”

Jennifer Lopez va lansa la 16 februarie mult-aşteptatul album "This Is Me.... Now", primul său disc de studio din ultimii aproape zece ani, care va ieşi pe piaţă odată cu single-ul "Can't Get Enough", a anunţat artista luni, transmite EFE, potrivit Agerpres.

Pe platformele digitale pot fi ascultate deja 30 de secunde din această melodie cu care artista americană va începe promovarea noului său album, îngemănat cu cel lansat în 2002, "This Is Me... Then", care include hituri precum "Jenny From The Block" şi este considerat unul dintre cele mai bune produse ale artistei.

Potrivit unui comunicat al casei sale de discuri, albumul a fost scris şi produs de Lopez şi Roget Chayed, alături de Angel Lopez, Jeff "Gitty" Gitelman, HitBoy, Tay Keith şi INK, printre alţii, şi combină stilul R&B, sonorităţi pop contemporane şi ritmuri de hip-hop pentru a crea "cel mai onest şi mai personal album al lui Lopez de până în prezent".

Albumul va fi asociat cu un film cu acelaşi titlu, regizat de Dave Meyers, "o reimaginare muzicală şi vizuală, narativă, intimă, meditativă, sexy, fantastică şi extrem de amuzantă a vieţii sale amoroase aflate sub lupa publicului".

"Este, în cele din urmă, o odă sinceră adusă drumului parcurs de JL către autovindecare şi credinţei eterne în finalurile de basm", se subliniază în comunicat în legătură cu semnificaţia acestui film, promovat chiar de Jennifer Lopez, căsătorită mai întâi cu actorul şi cântăreţul Mark Anthony, apoi cu actorul şi regizorul Ben Affleck.

Cântăreaţă, compozitoare, dansatoare, actriţă, creatoare de modă şi femeie de afaceri, Lopez (născută la New York, în 1969) şi-a început cariera muzicală în 1999 cu albumul "On The 6", după ce anterior se impusese în filme precum "Selena", în care a interpretat-o pe diva latino cu acelaşi nume.

Până la cel de-al optulea şi cel mai recent album al său, "A.K.A." (2014), artista şi-a clădit o discografie solidă, susţinută de hituri precum "If You Had My Love", "I'm Real" sau "Let's Get Loud", dar şi de concerte memorabile, dintre care s-a remarcat spectacolul din pauza finalei Superbowl din 2020, când a urcat pe scenă alături de Shakira. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel