Bella Santiago își dorește să devină mămică din nou. Artista a făcut dezvăluiri emoționante din relația cu soțul ei: „Ne-ar plăcea să mai avem un copilaș”

Data publicării:
Bella Santiago, sursa instagram
Descriere foto: Bella Santiago, sursa instagram

Bella Santiago a dezvăluit că își dorește să devină mămică din nou, în viitorul apropiat. Artista nu este singura persoană din familie care este încântată de acest lucru.

Bella Santiago și-a surprins fanii, după ce a dezvăluit faptul că își dorește ca pe viitor să devină mămică din nou. Câștigătoarea de la „X Factor” România a declarat că este încântată de ideea de a mai avea un copil și de a-și mări familia. Întrebată dacă și soțul ei e de aceeași părere, vedeta a răspuns afirmativ, semn că amândoi iubesc copiii. De asemenea, și fiica artistei este încântată de ideea de a mai avea o surioară sau un frățior. Bella Santiago a mărturisit că fetița ei i-a spus în repetate rânduri că mai vrea un frate sau o soră.

Cel mai frumos gest făcut de soțul Bellei Santiago!

Bella Santiago a declarat că  cel mai frumos gest pe care soțul ei l-a făcut pentru ea a fost atunci când acesta a ajutat-o pe fiica ei să învețe limba română.

„Cel mai frumos gest a fost când a stat el lângă fetiță ca să o învețe limba română. A stat tot timpul cu ea să învețe fiecare literă, fiecare cuvânt în română. Ne-ar plăcea să mai avem un copilaș. Eu da și el vrea. Și cea mică vrea. Ea zice mereu „mami, orice, doar vreau să am cu mine frate sau soră, nu contează”., a spus Bella Santiago într-o emisiune tv.

Bella Santiago și-a anulat nunta

Câștigătoarea de la „X Factor” România era entuziasmată că va ajunge în curând în fața altarului, însă pandemia de coronavirus i-a stricat toate planurile. Artista a mărturisit că își cumpărase chiar și rochia de mireasă.

„Trebuia să facem și nunta, dar n-am făcut. Eram foarte supărată, am și rochie și invitații și totul dat, tortul...”, a spus Bella Santiago la Antena Stars.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel