Bebe Cotimanis a izbucnit în lacrimi la aflarea veștii că Ion Dichiseanu s-a stins din viață: „Dichi, dragule, ai fost și ești un lord”

Data publicării:
Bebe Cotimanis, captura foto Youtube/ sursa Exclusiv VIP
Descriere foto: Bebe Cotimanis, captura foto Youtube/ sursa Exclusiv VIP

Bebe Cotimanis nu și-a putut stăpâni lacrimile după ce a aflat că bunul său prieten a murit. 

Bebe Cotimanis a izbucnit în plâns când a aflat că Ion Dichiseanu a murit. Cei doi au fost prieteni buni, iar cumplita veste l-a zdruncinat profund pe artist. Ion Dichiseanu a murit pe 20 mai, în brațele fiicei sale, după 3 luni în care a fost internat în spital din cauza unei infecții puternice. 


„Dichi, dragule, ai fost și ești un lord. Îți mulțumesc pentru tot ce ai însemnat pentru familia ta, pentru copil, pentru viața noastră, pentru filmul și teatrul românesc. Să ai drum în lumină, prietene, tu ești obișnuit cu lumina, ai stat în lumina refectoarelor. Mi-a plecat un prieten bun, am făcut turnee cu «Pluralul englezesc». Dichi este un domn și știu că ne aude. Sunt mândru că am jucat împreună atât cât am jucat. Îmi pare rău că nu am apucat să te mai invit într-un spectacol al vieții tale, pe scena de la Nottara”, a mărturisit Bebe Cotimanis în cadrul emisiunii Exclusiv VIP de la Prima TV. 


Timp de câteva minute în șir acesta nu s-a putut opri din plâns. Durerea a fost prea mare pentru familia, prietenii și colegii marelui actor. Cu toții așteptau ca Ion Dichiseanu să fie externat din spital și să ajungă sănătos acasă. 


Bebe Cotimanis și-a adus aminte de aventurile trăite alături de Ion Dichiseanu. Cei doi se aflau la Timișoara, când fanele i-au invitat să meargă împreună într-un club. Nu au putut refuza o așa propunere și s-au distrat până la 6 dimineața alături de acele domnișoare. 


„Eram la Timișoara. Pe scena Naționalului. Și mirosea a plescaviță, așa că, după spectacol, restaurantele erau deschise până la 12 noaptea, am mers să mâncăm. Niște fete care erau în fața restaurantului ne-au cerut să facem câteva poze. Când am terminat de mâncat a venit una dintre fete și ne-a invitat la club. Am zis: Eu merg, dar îl luați și pe domnul Dichiseanu. Și ne-am urcat într-un taxi. Îl întreb pe Dichi: De când nu ai mai fost într-un club? Zice: «Eu nu prea am mers.» Am ajuns într-o discotecă și până la 6 dimineața ne-am îmbătat cu șampanie cu fire de aur”, a povestit Bebe Cotimanis.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel