Beatrice Rancea, într-o formă de invidiat, la 60 de ani: E ceva genetic

Data actualizării: | Data publicării:
Beatrice Rancea, regizor, coregraf
EXCLUSIV
Descriere foto: Beatrice Rancea, regizor, coregraf

Beatrice Rancea a declarat, în exclusivitate pentru Spectacola, cum reușește să se mențină tânără.

Claudia Motea și Beatrice Rancea au fost invitatele Georgianei Ioniță, la Interviurile Spectacola și DC News, unde au vorbit despre spectacolul „Brâncuși, Dragostea mea”, care se joacă pe scena Teatrului Dramaturgilor Români. 

Tot în cadrul acestui interviu, coregrafa Beatrice Rancea a dezvăluit care este secretul ce o ajută să se mențină în formă, la vârsta de 60 de ani.

"Nu știu, poate e ceva genetic. Și mama mea, și bunica arată bine. Bunica mea arăta extraordinar, era foarte elegantă și la 80 și ceva de ani. Ea nu ieșea nici până vis-a-vis să se ducă să-și cumpere pâine, dacă nu se ruja și nu-și făcea sprâncenele, nu și le creiona. Era foarte aranjată tot timpul și tot timpul mă critica, pentru că eu ieșeam din casă oricum, adică nu stăteam tot timpul să mă aranjez. Deci este genetic.", a declarat Beatrice Rancea, pentru Specatcola.

Beatrice Rancea nu s-a putut ține departe de scenă

Artista a povestit cât de mult înseamnă scena în viața ei, dar și despre beneficiile pe care aceasta i le-a adus. Dansul a ajutat-o întotdeauna să aibă o viață ordonată, echilibrată și nu i-a permis să depășească kilogramele clar stabilite.

"Am avut șansa să urmez balet de la 4 ani și acest lucru îți dă o educație și-o disciplină, care m-a ajutat foarte mult ca regizor, după aceea și, evident, am avut șansa că acum 10 ani am revenit după o perioadă de 8 ani în care nu am mai dansat, am revenit pe scenă și am dansat până acum 3 ani.  Am avut încă două spectacole de teatru- dans pe care le-am iubit foarte tare și am încercat să mă antrenez și să-mi țin un echilibru fizic, odată cu înaintarea în vârstă și asta m-a ajutat foarte mult. Sufletește m-a ajutat foarte mult în momentul în care am apărut pe scenă ca interpret. Atunci când am renunțat la scenă, mi-am jurat că nu o să mai urc pe scenă în viața mea și după o absență de aproape 10 ani, după ce am dansat prima dată, mi-am dat seama cât de dor mi-a fost de scenă și ce gol, neștiut până în acel moment, a umplut dansul când am terminat spectacolul.", a mai spus artista.

 

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel