Beatrice Rancea, în carantină după ce a fost infectat cu noul coronavirus

Data actualizării: | Data publicării:
Vlah Dumitru, foto unplash
Descriere foto: Vlah Dumitru, foto unplash

Managerul Operei Naționale din Iași este în carantină la domiciliu.

Managerul Operei Naţionale Române din Iaşi, Beatrice Rancea, a anunţat că se află în carantină la domiciliu, fiind infectat cu noul coronavirus.

"Mă simt foarte bine. Sunt asimptomatică. Testul de sânge mi-a ieşit negativ, cel PCR a fost pozitiv. Nu am simptome, sunt la domiciliu. Ieri (vineri - n.r.) după amiază am primit rezultatul. Voi sta acasă în carantină", a declarat managerul ONRI, Beatrice Rancea, potrivit  AGERPRES.

Potrivit acesteia, la Opera din Iaşi sunt trei cazuri de infectare cu COVID-19, celelalte două fiind persoane care lucrează în sectorul administrativ al instituţiei.

"La mine la birou s-a stat numai cu mască, cu geamul deschis. Am stat la cel puţin un metru de fiecare persoană cu care am interacţionat. S-au respectat toate normele. În cadrul compartimentelor artistice nu avem cazuri de infectare sau suspiciune de COVID-19. Sunt doar două persoane din sectorul administrativ, şi eu. Atât până acum. (...) Nu ştiu cum m-am infectat", a precizat managerul.

Beatrice Rancea susţine că nu ştie care este sursa infectării, întrucât a păstrat şi respectat toate măsurile impuse pentru prevenirea infecţiilor cu COVID-19.

"Nu am cum să ştiu. Putem să luăm şi din magazin, putem lua de oriunde. Am trecut de toată perioada estivală cu bine. ONRI a avut spectacole în fiecare săptămână toată vara", potrivit AGERPRESGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Florentina Arcu | Categorie: Cinematografie


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel