Băutura pe care o consumă Emily Burghelea, după ce a născut: „Este un leac băbesc. Mi-au zis niște mămici”

Data publicării:

Emily Burghelea a dezvăluit ce băutură consumă, după ce a născut. 

Emily Burghelea și soțul ei radiază de fericire, după ce au devenit părinți pentru a doua oară. Frumoasa blondină a adus pe lume un băiețel, pe care l-a așteptat cu nerăbdare. Vedeta este foarte activă pe rețelele de socializare, acolo unde împărtășește cu fanii tot ce se întâmplă în viața lui. 

Băutura pe care o consumă Emily Burghelea, după ce a născut

Emily Burghelea le-a dezvăluit urmăritoarelor sale cum reușește să se relaxeze.

“Fii atentă, seara, după ce se culcă copiii, mă întind în pat și pun doi castraveți pe ochi. M-a mai surprins iubitul meu în aceste ipostaze, lui i se par foarte amuzante. La fel i se par și Amedeei, care mai intră în cameră și mă mai surprinde cu câte o mască pe față. Asta fac imediat după ce ies din cadă. Fac o baie cu esențe, spumă, sare. Știi cât ajută? Mai fac și câte o meditație când fac baie. Acesta este secretul!”, a spus vedeta.

“Îmi plac la nebunie leacurile băbești”

Vedeta a recunoscut că este adepta leacurile băbești, astfel că s-a îngrășat după ce mai multe mămici i-au dezvăluit că berea o poate ajuta atunci când alăptează.

“Să știi că m-am îngrășat. Când am născut, eram slabă moartă. Acum m-am îngrășat de la bere. Mi-au zis niște mămici că berea ajută lactația. Am început să beau bere. Nu îmi plăcea deloc, dar am început să beau o bere, apoi pe a doua și a treia. De la a patra încolo începe să îți placă, asta este marea problemă. Este problematică situația pentru că burta de bere nu este un mit. Acesta este secretul, ca să alăptezi și ca să faci lapte, trebuie să bei bere. Este un leac băbesc, iar mie îmi plac la nebunie leacurile băbești. Andrei râde de mine când mă aude cu aceste lucruri, cu șosete cu oțet și alte lucruri, dar am și eu nebuniile mele.”, a spus Emily Burghelea, pentru ego.ro

Emily Burghelea a mărturisit că viața de mămică îi ocupă tot timpul. 

“Tu crezi că eu am timp să mă uit în oglindă prea mult? Crezi că am timp să mă gândesc la chestii de genul? Sincer îți zic, nu prea am timp. Uneori, mi-ar plăcea să am mai mult timp, dar adevărul este că viața se întâmplă și nu prea ai timp să stai pe gânduri. Acum, da, mă vezi machiată și aranjată. Nu m-am machiat eu. În timp ce mă machia prietenul meu, care este make-up artist, îl alăptam pe Damian și mă gândeam la o chestie pe care trebuie să o fac cu Amedea pentru grădiniță.”, a mai spus blondina.

Cum o susține soțul ei

Vedeta susține că soțul ei o ajută foarte mult în creșterea copiilor și este un adevărat sprijin. 

“Norocul meu este cu Andrei. Eu sunt de obicei veselă, dar, când mă vede puțin mai posomorâtă, imediat mă ia: “Ce s-a întâmplat? Ești OK?” Este foarte atent la treaba asta. Îi mulțumesc din suflet. Eu când pic într-o stare, nu mă exteriorizez. Eu nu vin să zic: “Mă simt nașpa! M-am enervat din cauza asta!”. Eu adun, dacă nu trec de faza aia, se adună și ajung să pic în depresie, așa cum am făcut și când eram însărcinată cu Amedea.

Ajung să nu mai pot să țin în mine și atunci se termină totul, sunt foarte supărată. Dar el s-a speriat atunci și acum este foarte atent la fiecare detaliu mic. Cum pic puțin, mă ridică, așa m-a ținut pe linia de plutire până acum. Fără el nu știu ce m-aș face, efectiv.”, a mai spus vedeta.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel