Băutura MINUNE care te ajută să ai un abdomen plat. Recomandările medicului

Data actualizării: | Data publicării:
Imagine cu caracter ilustrativ, sursa pixabay
Descriere foto: Imagine cu caracter ilustrativ, sursa pixabay

Uneori, există mici obiceiuri pe care le avem de-a lungul zilei și de care nu ne dăm seama că ne afectează sănătatea. Atunci când încercăm să slăbim și să devenim mai tonici, anumite obiceiuri ne pot face sau nu obiectivele. Iată care sunt recomandările medicilor pentru a obținem un abdomen mai plat. 

Iată care sunt obiceiurile care vă ajută să aveți un abdomen plat:

 

Ceaiul verde

Ceaiul verde poate fi o completare excelentă a dietei tale sănătoase. "Consumul a două-trei căni de ceai verde zilnic s-a dovedit a fi o metodă eficientă de reducere a grăsimii abdominale, așa că asocierea acestuia cu o dietă bună și o activitate fizică regulată poate reduce riscul de obezitate și vă poate ajuta să vă mențineți un abdomen plat.", spune dieteticianul Janet Coleman, potrivit eatthis.com

Ca orice băutură "sănătoasă", este important să ai grijă ce adaugi în băutură. Unii oameni pot aprecia mierea sau zahărul în ceaiul verde, dar asigurați-vă că monitorizați cât de mult folosiți, deoarece prea mult zahăr adăugat poate deraia obiectivele dvs. de pierdere în greutate.

 

Reduceți consumul de alcool

 

Cantitățile moderate de alcool sunt bune pentru majoritatea oamenilor, dar Coleman sugerează să te gândești mai bine la băutura respectivă atunci când încerci să slăbești. Studiile arată că băuturile alcoolice au fost legate de un risc mai mare de obezitate abdominală și de creștere în greutate. "Așa că, dacă vrei să pierzi burta și să ajungi în cea mai bună formă din viața ta, renunță la băutură", spune Coleman.

 

Hidratare

Este important să beți multă apă, deoarece atunci când organismul dumneavoastră se deshidratează, reține adesea prea multe lichide sau poate duce la constipație, ceea ce poate provoca balonare și disconfort la nivelul stomacului.

Un studiu din Annals of Family Medicine a constatat că există, de asemenea, o legătură importantă între obezitate și aportul de lichide, deoarece participanții care nu au fost hidratați corespunzător au avut un IMC mai mare decât cei care au fost hidratați.

Așadar, atunci când vine vorba de urmărirea unei zone mai tonifiate a stomacului, alegerea unor băuturi sănătoase poate fi un mare plus pentru planul tău. Cu toate acestea, nu există o singură băutură care să vă aducă rezultatele pe care le doriți. De aceea, este important să asociezi aceste obiceiuri de băutură menționate mai sus cu mișcarea regulată și, de asemenea, cu alimente sănătoase.

 

Limitați băuturile care conțin zahăr

 

Unele studii au arătat că băuturile cu tone de zahăr adăugat, cum ar fi sucurile și băuturile sportive, au fost direct legate de o creștere a grăsimii de pe burtă, așa că ar trebui să le evitați cât mai mult posibil.

Potrivit lui Coleman, mai există și un alt motiv pentru care băuturile zaharoase pot fi rele pentru grăsimea de pe burtă: "Zahărul din aceste băuturi poate duce la inflamații, ceea ce poate cauza un sistem imunitar slăbit, făcându-te mai susceptibil la boli și crescând potențial pericolul de a dezvolta mai multă grăsime corporală".

Ea recomandă să bei mai multe sucuri de fructe naturale făcute în casă dacă ești în căutarea unei alternative delicioase.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Sanatate


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel