Băutura care scade colesterolul și ajută la distrugerea celulelor canceroase

Imagine cu caracter ilustrativ, sursa unsplash
Descriere foto: Imagine cu caracter ilustrativ, sursa unsplash

Ceaiul verde Matcha are proprietăți benefice în reducerea celulelor canceroase, indică un nou studiu.

Longevitatea este determinată de o serie de factori, dar eliminarea bolii oferă cea mai logică abordare pentru prelungirea duratei de viață. Din fericire, multe dintre ingredientele găsite în natură au calități protectoare cunoscute pentru a preveni bolile.

Amenințarea tot mai mare a cancerului a intensificat presiunea asupra serviciilor de sănătate pentru a-și reveni, după ce perturbările produse de pandemia Covid, care au produs haos în toate sistemele de sănătate. Din fericire, anumite alimente pot apăra împotriva mai multor boli. De exemplu, unii antioxidanți găsiți în ceaiul verde au demonstrat efecte protectoare împotriva cancerului.

O varietate de ceai verde, cunoscută sub numele de Matcha, poate oferi rezultate mai semnificative. Ceaiul Matcha este un tip de ceai verde sub formă de pudră, foarte bogat în antioxidanți, care are multe beneficii atât pentru corp, cât și pentru creier.

 

Citește continuarea pe DC MEDICALGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 04 ian 2022, 15:36 | Categorie: Sanatate


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience