Bătăi din showbiz! Cine sunt vedetele autohtone snopite de parteneri

Data publicării:
Bianca Drăgușanu, instagram
Descriere foto: Bianca Drăgușanu, instagram

Și-au jurat iubire și loialitate, dar poveștile lor au sfârșit sub o ploaie de pumni și palme. Din păcate, violența domestică face numeroase victime zilnic, iar vedetele nu au scăpat nici ele de incidente de agresiune din partea iubiților.

Istoria showbizului e plină de astfel de întâmplări triste, din care celebritățile au scăpat cu sechele pe viață. Cel mai recent caz de violenţă care a şocat lumea showbizului românesc este cel al Biancăi Drăgușanu și Alex Bodi. Blondina ar fi fost bătută cu bestialitate  după o ceartă aprinsă care s-a iscat între cei doi.  Imaginile șocante s-au viralizat imediat, însă niciuna dintre persoanele implicate nu a oferit vreo reacție. Aparent, cearta ar fi pornit din cauza geloziei.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ???????????????????????? ????????????̃???????????????????????? ???? (@biancadragusanu18) on

Un alt caz de violență în cuplu este cel al Danielei Crudu care a fost bătută crunt de iubitul ei croat, Seco Dubravko.Pentru Daniela Crudu nu e prima oară când are parte de rele tratamente din partea unui bărbat. Puţini îşi mai amintesc că fosta sistentă TV a fost  de mai multe ori bătută şi arsă cu ţigara de fostul ei iubit, fotbalistul Mihai Costea.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Daniela Crudu Official (@daniela_crudu_official) on

Foarte mediatizat a fost cazul solistei Alexandra Stan care în 2013 a mâncat bătaie cu bestialitate de la impresarul său de atunci, Marcel Prodan. Cei doi erau şi iubiţi iar bărbatul şi-a permis să-i aplice iubitei cântăreţe o corecţie fizică deoarece aceasta şi-a cerut drepturile băneşti cuvenite. Enervat de insistenţele interpretei, bărbatul a aruncat-o din maşină şi a poi a bătut-o până a băgat-o în spital.  

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alexandra Stan (@alexandrastantheartist) on

Cunoscutul gimnast Marian Drăgulescu a fost acuzat în anul 2008, că îşi bătea soţia chiar în faţa copiilor. Cei doi nu au avut conflicte doar o dată, iar după mai mulţi ani de căsnicie au decis să se despartă, deoarece Larisa Drăgulescu nu mai suporta tratamentul la care o supunea sportivul. Între timp, duopă despărţire, cei doi s-au împăcat şi acum au o relaţie foarte bună, Larisa fiind prietenă cu familia fostului soţ.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ???? ???? ???? ???? ???? ???? ❤︎ ❤︎ (@larisadragulescu) on

Deși pare greu de crezut, în tinerețe, Maria Dragomiroiu a fost bătută de tatăl copiilor ei. Artista a povestit cum fostul ei soț, cu acceptul deplin al mamei lui, a bătut-o în plină stradă, sub privirile înspăimântate ale trecătorilor.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maria Dragomiroiu (@maria.dragomiroiu) onGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel