Bat clopotele de nuntă pentru What's Up? Artistul își dorește să devină tătic

Data publicării:
What's Up, sursa foto Instagram
Descriere foto: What's Up, sursa foto Instagram

What's Up a făcut marele anunț chiar de ziua lui de naștere. Artistul și-a cerut iubita în căsătorie și este pregătit să devină tată. 

What's Up a împlinit 32 de ani și poate spune că se simte împlinit din toate punctele de vedere. Melodiile lui sunt mereu în trending, sunt peste tot la radio, iar pe plan amoros, artistul de bucură din plin de relația frumoasă pe care o are cu Alice Badea. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de What's UP (@whatsup_uasap)


Este probabil unul dintre cei mai îndrăgiți și apreciați artiști din țară, iar acum le-a dat o veste uimitoare fanilor. What's Up și-a cerut iubita în căsătorie și este mai fericit ca niciodată. Chiar dacă nimeni nu s-ar fi așteptat că artistul are planuri atât de mari, se pare că își dorește chiar și un copil. 


„La 33 de zile de relație, ea avea 33 de ani atunci, și am cerut-o de soție. Pe nou, am zis. După 33 de zile am zis ca o vreau pentru toată viata, am intrebat-o si uite-ne. Actele nu îți garantează dragostea, oamenii se schimbă. Așa că am decis să ne facem acest simbol, fluturașul. Eu, ca ființă, sunt foarte fragilă de felul meu. De Valentine's Day bem un vin, poate facem un copil, dacă ne ajută bunul Dumnezeu”, a spus What's Up în cadrul emisiunii „Vorbește Lumea”. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel