Bat clopotele de nuntă pentru Viviana Sposub și George Burcea: „La nunta mea aş ţipa doar de fericire”

George Burcea și Viviana Sposub, sursa foto Instagram
Descriere foto: George Burcea și Viviana Sposub, sursa foto Instagram

Viviana Sposub și George Burcea, declarații despre nuntă după ce toată lumea a crezut că și-au spus adio. 

Viviana Sposub și George Burcea s-au îndrăgostit iremediabil în cadrul emisiunii Ferma de la Pro TV. Chiar dacă actorul se află în plin divorț cu celebra Andreea Bălan, cu care are și două fetițe minunate, acesta a dat frâu liber sentimentelor și s-a sărutat cu foc în cadrul emisiunii TV cu frumoasa Viviana.


Fanii nu le-au dat prea multe șanse celor doi porumbei, dar la întoarcerea acasă, cei doi s-au mutat imediat îmăreună și au demonstrat că iubriea lor este sinceră și de durară. 


Chiar dacă în ultima perioadă au dat semne că relația lor s-ar fi terminat, iată că acum au început să vorbească tot mai mult despre nuntă, semn că în curând vor bate clopotele de nuntă pentru ei. 


Viviana este cea mai nouă concurentă a emisiunii „Bravo, ai stil! Celebrities” și a vorbit îb cadrul emisiunii Teo Show despre cum ar arăta nunta ei cu George Burcea. 


„Ce nu aş face deloc la nunta mea? N-aş ţipa de nervi, aş ţipa doar de fericire. Vreau să fiu relaxată! Burcea, ai auzit”, a spus Viviana Sposub la Kanal D. 


Viviana Sposub și George Burcea par mai fericiți ca niciodată, ba mai mult dau semne că le-ar ascunde ceva fanilor. 


"Viviana: -Spune-le să mă voteze!


George Burcea: -La ce număr, iubita mea? Deci, votați Viviana Sposub aka soția mea la 10.


Viviana: -Știi că o să postez asta!


George Burcea: -Postează, iubita mea! Știi că te iubesc! Indicativ 10 la 1206, Viviana Sposub-Burcea!", a fost conversația dintre cei doi într-un videoclip postat pe InstaStory. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Dată: 24 sep 2021, 22:55 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience