Bat clopotele de nuntă pentru Smiley și Gina Pistol. Ce spune artistul despre marele eveniment

Data publicării:
Gina Pistol și Smiley, sursa foto Instagram
Descriere foto: Gina Pistol și Smiley, sursa foto Instagram

Smiley este foarte emoționat pentru că în scurt timp va deveni tătic pentru prima oară. Artistul a vorbit despre căsătoria cu Gina Pistol. 

Gina Pistol și Smiley se pregătesc să devină părinți pentru prima oară. Cei doi vor avea o fetiță și sunt foarte meoționați, mai ales că a rămas foarte puțin timp până la marea întâlnire. 


Invitat în emisiunea lui Damian Drăghici, Smiley a vorbit despre relația cu Gina, despre căsătorie, dar și despre emoțiile pe care le trăiește înainte de venirea pe lume a fetiței lui. 


„Cu Gina Pistol nu a fost o dragoste la prima vedere. (…) Nu exclud căsătoria”, a spus Smiley, luând prin surprindere pe toată lumea.

 

 

Smiley a vorbit și despre lucrurile care îi leagă și care îi ajută să păstreze o relație echilibrată și foarte frumoasă. 


„Gina are o ureche muzicală foarte bună, îi place mult muzica, probabil acesta este unul dintre atuurile relaţiei noastre, că amândoi iubim muzica. Cântă încontinuu în casă, are repertoriu vast din toate zonele muzicale şi ni se întâmplă să cântăm şi împreună, aşa că, cine ştie ce ne rezervă viaţa, nu se ştie niciodată. În curând vom fi un trio, iar solistul nu va fi nici unul dintre noi doi”, a mai povestit artistul.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel