Bat clopotele de nuntă pentru Lidia Buble. Artista s-a fotografiat cu voalul de mireasă pe cap

Data actualizării: | Data publicării:
Lidia Buble, sursa foto Instagram
Descriere foto: Lidia Buble, sursa foto Instagram

Lidia Buble este una dintre cele mai îndrăgite artiste din România. Cum s-a afișat frumoasa blondină?

Chiar dacă pe plan profesional se bucură de un succes imens, Lidia Buble nu poate spune același lucru și în ceea ce privește viața amoroasă. Vedeta a fost într-o relație de 5 ani cu Răzvan Simion, dar din păcate relația lor s-a sfârșit în luna iunie a anului trecut. Vestea a șocat pe toată lumea și a luat pe mulți prin surprindere. 


„Astazi Lidia nu mai este fericita lângă mine. Îi cer iertare pentru ca la un moment dat am devenit insuficient. Și mă iert și pe mine pentru că nu am mai avut ce să ofer când poate ar mai fi fost multe de oferit. De mâine vreau să o vad pe Lidia fericită, vreau să îi sclipească ochii din nou în razele soarelui, așa că îi redau libertatea”, a scris Răzvan Simion pe rețelele de socializare, după despărțirea de Lidia Buble. 


Frumoasa blondină s-a afișat cu voalul de mireasă pe cap.

 

 

Chiar dacă Răzvan Simion și-ar fi găsit deja pe altcineva, Lidia Buble nu a reușit să treacă încă peste despărțirea de prezentatorul TV. Artista se concentrează acum pe cariera muzicală, drept dovadă că scoate hit după hit. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel