Bat clopotele de nuntă pentru Laurette și fotbalistul Magaye Gueye: „Am vorbit despre căsătorie”

Data publicării:
Laurette și Magaye Gueye, sursa foto Instagram
Descriere foto: Laurette și Magaye Gueye, sursa foto Instagram

Laurette este îndrăgostită până peste cap de Magaye Gueye. Vedeta își dorește un copil cu celebrul fotbalist. 

Laurette și-a găsit sufletul pereche și este mai pregătită ca niciodată să devină mămică pentru a doua oară. Vedeta se iubește cu celebrul fotbalist Magaye Gueye și se visează deja mămică. Cei doi porumbei au vorbit și despre planurile de nuntă, dar Laurette a dezvăluit că încă nu au luat o hotărâre în acest sens. 


Laurette radiază de fericire în brațele fotbalistului și spune că este mai fericită ca niciodată. Cei doi au o relație la distanță, dar bruneta spune că acest lucru nu îi împiedică să aibă o relație frumoasă de iubire. Ba din contră, totul este mult mai pasional atunci când cei doi se întâlnesc. 


„Îmi doresc un băiețel, acum să vedem dacă reușim! Eu m-am rugat la Dumnezeu foarte mult ca să cunosc pe cineva ca și mine. Ne-am cunoscut într-un mod ciudat și au fost multe întâmplări în acest an de când suntem împreună. Dar a fost o conexiune și ne iubim așa de mult, încât chiar dacă am trecut prin anumite lucruri mai puțin plăcute,  noi nu ne-am despărțit”, a spus Laurette la podcastul „Fără filtre” cu Alina Ionescu.


Chiar dacă încă nu au fost planuri de nuntă, Laurette a dat de înțeles că marele DA nu este prea departe. 


„Nu rezistăm unul fără celălalt, chiar dacă eu sunt aici și el acolo. Iubirea e mai intensă atunci când te vezi mai rar. Am vorbit despre căsătorie, dar nu va fi acum”, a mai spus vedeta. 


Laurette, despre afacerea cu care vrea să dea lovitura: „Nu are de ce să-mi fie rușine pentru că este o muncă foarte frumoasă”


Laurette a reușit să își deschidă propria ei afacere la care visa de foarte mult timp. Fosta asistentă TV a investit 80.000 de euro într-un salon de masaj și este sigură că această idee îi va aduce mulți bani în conturi. 


„Am avut afacerea asta în plan de foarte mult timp , doar că nu am avut banii necesari pentru a-l pune pe picioare. E vorba de aproape 80.000 de euro, și nu am avut banii necesari. A trebuit să fac o linie de credit pentru a-mi putea realiza acest vis”, a declarat Laurette pentru Cancan.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel