Bat clopotele de nuntă pentru Larisa Drăgulescu: „Sper să fie a doua și ultima”

Larisa Drăgulescu, sursa foto Facebook
Descriere foto: Larisa Drăgulescu, sursa foto Facebook

Fosta soție a gimnastului Marian Drăgulescu se mărită. Larisa iubește din nou și este pregătită să facă marele pas. 

Chiar dacă în trecut a suferit enorm din cauza căsniciei cu Marian Drăgulescu, Larisa este acum mai fericită ca niciodată și se pregătește să meargă din nou în fața altarului alături de bărbatul lângă care și-a găsit liniștea. 


„Am fost foarte șocată când m-a cerut. I-am zis 'DA' din prima, fără să stau pe gânduri. M-a cerut la mine acasă”, a spus Larisa Drăgulescu pentru Antena Stars.


Larisa și actualul ei iubit sunt într-o relație de 4 ani. Vedeta spune că s-a maturizat enorm și este pregătită să construiască o căsnicie fericită alături de bărbatul care o împlinește din toate punctele de vedere. 


„Sunt într-o relație și urmează să avem starea civilă în aprilie. Totul merge bine. Suntem împreună de aproape patru ani, însă cu unele despărțiri. Sper să fie a doua și ultima. Acum totul este ok pentru că m-am maturizat și probabil că rănile din trecut m-au făcut să nu mai iubesc ca înainte. Probabil este o altfel de dragoste, este mult mai matură și gândită”, a adăugat Larisa.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Dată: 17 feb 2021, 17:15 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience