Bat clopotele de nuntă pentru Jennifer Lopez și Alex Rodriguez. Cum s-a dat de gol frumoasa vedetă

Data publicării:
Jennifer Lopez și Alex Rodriguez, sursa foto Instagram
Descriere foto: Jennifer Lopez și Alex Rodriguez, sursa foto Instagram

Chiar dacă în urmă cu foarte puțin timp se zvonea că Alex Rodriguez ar fi călcat strâmb, se pare că relația celor doi ar putea trece la nivelul următor. 

Jennifer Lopez a șocat pe toată lumea după ce a postat pe pagina ei de Instagram o fotografie în care apare îmbrăcată într-o rochie de mireasă. Fanii s-au întrebat dacă vedeta a putut trece atât de ușor peste zvonurile cum că Alex Rodriguez ar fi înșelat-o cu Madison LeCroya. 


Jennifer Lopez a fost căsătorită până acum de trei ori, doar că de fiecare dată povestea de iubire nu a avut un final prea fericit. J Lo îl consideră pe Alex Rodriguez sufletul ei pereche și spune că este în al nouălea cer alături de el. Vedeta a susținut în repetate rânduri că ar fi făcut nunta anul acesta dacă nu ar fi apărut pandemia de coronavirus. J Lo este foarte hotărâtă să ajungă în fața altarului alături de iubitul ei. 


Chiar dacă toată lumea s-ar fi așteptat ca J Lo să fi îmbrăcat rochia de mireasă pentru marele eveniment alături de Alex Rodriguez, se pare că vedeta a probat rochia albă doar pentru o filmare. Artista va apărea în ”Shotgun Wedding”, o producție în care vor juca Lenny Kravitz, Josh Duhamel și mulți alții.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel