Bat clopotele de nuntă pentru Ioana Ginghină. Actrița va ajunge în fața altarului anul acesta: „Nu vrem neapărat o nuntă mare”

Data publicării:
Ioana Ginghină și Cristi Pitulice, Foto Instagram
Descriere foto: Ioana Ginghină și Cristi Pitulice, Foto Instagram

Ioana Ginghină a dat vestea cea mare chiar în prima zi a anului. Actrița va ajunge în fața altarului. 

Pentru Ioana Ginghină anul 2022 a început cum nu se putea mai bine. Actrița va ajunge în fața altarului anul acesta și este mai fericită ca niciodată. Chiar dacă nu are de gând să organizeze o nuntă mare, Ioana Ginghină trăiește o frumoasă poveste de dragoste și se simte mai împlinită ca niciodată. 


Ioana Ginghină a fost cerută în căsătorie de Cristi Pitulice încă din primăvara anului trecut, dar nu s-au grăbit să ajungă în fața altarului. Planurile lor au fost schimbate de o bună prietenă de-a actriței care le-a cerut să fie nași. Ioana Ginghină a acceptat și spune că vor fi nevoiți să ajungă și ei în fața ofițerului de stare civilă cât mai curând. 


„Nu e o surpriză. Este o prietenă de-a mea. (...) A fost drăguț că ne-au cerut să le fim nași, nu ne ceruseră oficial, eu vorbisem doar cu ea ca prietenă. (...) Va trebui să ne căsătorim și noi. Noi nu vrem neapărat o nuntă mare, vrem o petrecere acolo și gata!”, a dezvăluit Ioana Ginghină la Antena Stars.


Actrița spune că nu își doresc un eveniment cu fast, dar aceste formațiuni trebuie îndeplinite înainte de a fi nași.


„Nu am stabilit încă. Alaltăieri am aflat că o să fim nași. O să stabilim. Asta e o formalitate. De mult a fost ceerea în căsătorie și am zis că ”DA”, doar că nu ne-am grăbit să facem pasul oficial. (...) Nu știm exact când va avea loc nunta mirilor, probabil prin septembrie”, a adăugat actrița.


Ioana Ginghină și Cristi Pitulice trăiesc o frumoasă poveste de iubire de mai bine de doi ani de zile. Într-un interviu pentru SPECTACOLA, actrița a dezvăluit cum este să simți fluturi în stomac la vârsta de 44 de ani. 


„Soarele mereu a fost pe strada mea. Nu aș vrea să-l mânii pe Dumnezeu.

Eu am avut și am o viață foarte frumoasă, o poveste pe care mi-aș dori să o retrăiesc și în alte vieți, dacă există.

Dar, da de doi ani a mai intrat o persoană minunată în viața mea.

Iubirea este frumoasă la orice vârstă. Cunosc persoane care și-au refăcut viața și la 60 de ani, după o pierdere a persoanei cu care au stat 30 de ani de căsnicie.

Iubirea se găsește la orice vârstă pentru că suntem ființe dornice de conexiune și iubire.

La 44 de ani iubirea e cu mult mai multă pasiune ca la 20 pentru că știi că poate este ultima dată când te vei îndrăgosti”, a declarat Ioana Ginghină, în exclusivitate, pentru Spectacola.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel