Bat clopotele de nuntă pentru Alina Pușcău? Vedeta a făcut ANUNȚUL mult așteptat

Data publicării:
Alina Pușcău, sursa foto Instagram
Descriere foto: Alina Pușcău, sursa foto Instagram

Alina Pușcău a fost lovită de săgeata lui Cupidon și s-a hotărât să facă pasul cel mare. Se va mărita frumoasa Alina?

Alina Pușcău, în vârstă de 39 de ani, a cunoscut succesul internațional datorită frumuseții ei aparte. Acum, modelul internațional vrea să lase podiumul deoparte și să se așeze la casa ei. 


Invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță, Alina Pușcău a făcut marele anunț spre uimirea tuturor. 


„Vreau sănătate și fericire. Și am un secret: mă căsătoresc anul acesta”, a declarat frumoasa vedetă. 


Alina a decis să nu dezvăluie despre ce bărbat este vorba și cine i-a furat inima: „Nu pot să spun. Voi spune la momentul potrivit. Nu este român, poate îl cunoașteți. Este secret!Este un bărbat de încredere, extraordinar. Nu a fost niciodată în România. I-am cunoscut familia, dar el nu mi-a cunoscut mama”. 


Se pare că Alina Pușcău a mai fost cerută în căsătorie și de alți bărbați în trecut, dar vedeta nu a vrut să se lege la cap. Modelul internațional a mărturisit că îi era frică de acest pas important și de fiecare dată renunța la bărbații care o cereau de soție. 


„Aveam un tipar în care trebuia să mă descopăr pe mine, mi-era frică. Când eram cerută, terminam relația, mi-era frică de mine. Cred că ceea ce am văzut în familie m-a făcut să-mi fie frică”, a povestit Alina Pușcău, invitată în emisiunea „La Măruță”. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel