Bat clopote de nuntă, în 2022, pentru două ZODII! Li se schimbă destinul

Data publicării:
Imagine cu caracter ilustrativ, sursa pixabay
Descriere foto: Imagine cu caracter ilustrativ, sursa pixabay

Anul 2022 vine cu lecţii importante, dar şi cu mari oportunităţi în dragoste pentru două zodii. 

În cazul celor singuri, în 2022, există şanse reale să cunoască o persoană potrivită pentru a întemeia o relaţie. Iar cei care sunt deja implicaţi într-o relaţie vor trebui să ia decizii importante: merită sau nu relația?

O zodie, în prima parte a anului 2022, ar fi bine să își rezolve problemele relaționale, „să scape de persoanele toxice din viața sa sau să decidă să nu se mai implice în relații cu persoane indisponibile”. „Ai timp suficient până în martie să îți dai seama dacă partenerul este ceea ce trebuie și dacă merită să faci următorul pas cu el. Dacă nu vei simți asta, ei bine află faptul că relațiile începute după Venus retrogradă sunt mult mai autentice și sănătoase. Depinde doar de tine dacă vrei să dai putere altora sau dacă vrei să te tratezi cu respect. Ziua de 12 aprilie va da o conjuncție între Jupiter și Neptun, aspect ce îți va dizolva toate așteptările legate de viață și credința personală, tare păcătoase. Când Jupiter va începe să îți tranziteze semnul, pe 11 mai, vei primi un cocktail de energie și încredere, pe care îl vei consuma până pe 28 octombrie, când Jupiter se va întoarce iar în casa a 12-a. Deci dacă vrei să lansezi un proiect, să faci o schimbare importantă, setează-ți de pe acum în calendar perioada 11 mai-28 octombrie, a spus astrologul Daniela Simulescu.

 

Află despre ce zodie este vorba pe DC NEWSGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel