Bat clopetele de nuntă pentru Alex Velea și Antonia. Când se vor căsători cei doi

Data publicării:
Alex Velea și Antonia, sursa foto Instagram
Descriere foto: Alex Velea și Antonia, sursa foto Instagram

Alex Velea vrea să își ducă iubita la altar și este mai pregătit ca niciodată. Ce a spus artistul despre marele eveniment?

Antonia poate spune că acum este cu adevărat o femeie fericită, are o relație de vis cu Alex Velea, 3 copii minunați și o carieră de succes. Ba mai mult, după 7 ani de chin, vedeta a reușuit să divorțeze de fostul soț. În urmă cu 8 ani, Antonia punea capăt mariajului cu Vicenzo Castellano. Doar că divorțul a adus multe bătăi de cap artistei și a fost numit cel mai lung divorț din showbiz. Dar se pare că în final așteptarea a luat sfârșit, iar Antonia este acum pregătită să se căsătorească cu Alex Velea. 


Alex Velea a fost invitat la Xtra Night Show, unde a vorbit despre mariajul cu Antonia. Chiar dacă artista a ținut totul secret până acum, Velea a fost mai îndrăzneț și a vorbit deschis despre marele eveniment. 


„O să se căsătorească toată lumea anul ăsta. Și noi ne dorim treaba asta. Să nu mai trăim în concubinaj. Așteptăm să vedem ce se întâmplă. Încă e o perioadă dubioasă”, a mărturisit Alex Velea. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel