Barbra Streisand dă de pământ cu distribuția filmului „A Star Is Born”. Lady Gaga și Bradley Cooper, „greșiți”

Data publicării:
Barbra Streisand, captură foto YouTube
Descriere foto: Barbra Streisand, captură foto YouTube

Barbra Streisand nu este deloc încântată de remake-ul A Star Is Born, în care joacă Lady Gaga și Bradley Cooper, și care a fost premiat cu Oscar în 2018. Legenda de la Hollywood a jucat în versiunea din 1976 a filmului, alături de Kris Kristofferson și avea alte așteptări de la noua producție.

Într-un interviu acordat în cadrul talk-show-ului australian The Sunday Project, Streisand a spus despre remake-ul din 2018: "La început, când am auzit că va fi refăcut, trebuia să fie Will Smith și Beyoncé, iar eu m-am gândit că este interesant. Să-l faci cu adevărat diferit din nou, alt gen de muzică, actori integrați, mi s-a părut o idee grozavă. Așa că am fost surprinsă când am văzut cât de mult semăna cu versiunea pe care am făcut-o în 1976."


Ea a adăugat apoi că remake-ul din 2018 al lui Gaga și Cooper a fost "o idee greșită", dar că "nu se poate contrazice cu succesul". 

Trailer „A Star is Born”, cu Lady Gaga și Bradley Cooper.

Lady Gaga a câștigat primul ei premiu Oscar pentru film - mai exact, cel mai bun cântec original pentru duetul din film, "Shallow", care a devenit, de asemenea, un single nr. 1. Filmul a avut încasări de 436 de milioane de dolari și a fost nominalizat la mai multe premii Oscar, inclusiv cel pentru cea mai bună actriță pentru Gaga. Cu toate acestea, Streisand a spus: "Nu-mi pasă atât de mult de succes, cât de originalitate".

În timpul unei conferințe de presă din 2018, Streisand a declarat pentru Extra: "Mi-a plăcut. Cred că este minunat. [Gaga este] minunată". De asemenea, ea a declarat pentru Variety: "Este bun. Nu vreau să vorbesc despre el pentru că nu vreau să îl sperii. Nu-mi vine să cred că a fost acum 40 și ceva de ani. Cred că [regizorul Cooper] a făcut o treabă minunată cu [Gaga]. Credeam că atunci când va fi făcut va fi foarte diferit și va avea o distribuție multirasială, iar muzica va fi rap. Dar seamănă mai mult cu filmul pe care l-am făcut eu".

Trailer „A Star is Born”, cu Barbra Streisand.

 

Înainte ca Streisand și Kris Kristofferson să realizeze versiunea din 1976 a filmului "A Star Is Born", au existat alte două filme despre o starletă în plină ascensiune și relația ei cu un alcoolic mai în vârstă care nu mai are succes: Janet Gaynor și Fredric March au jucat pentru prima dată aceste roluri în 1937, iar Judy Garland și James Mason în 1954.

 

Interviu Barbra Streisand:



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel