Barbie îl celebrează pe Elvis Presley printr-o nouă păpuşă de colecţie

Data actualizării: | Data publicării:
Elvis Presley, captură youtube/ Elvis Presley
Descriere foto: Elvis Presley, captură youtube/ Elvis Presley

Barbie îl celebrează pe Elvis Presley, supranumit ''regele Rock 'n' Roll-ului'', printr-o păpuşă de colecţie.

Păpuşa, fabricată de Mattel Inc, este îmbrăcată într-o salopetă asemănătoare cu cea ''American Eagle'' purtată de Presley, decorată cu pietre colorate, o pelerină şi o eşarfă roşie. Presley a purtat o astfel de vestimentaţie în numeroase concerte.


Primul single al lui Elvis, ''Heartbreak Hotel'', înregistrat de RCA Records, a fost lansat în 1956 şi s-a vândut în peste 1 milion de exemplare, urmat de primul său album, ''Elvis Presley'', care a ajuns pe prima poziţie în topul muzical Billboard.

 

În 1973, Elvis a intrat în istoria televiziunii şi a divertismentului odată cu concertul ''Elvis: Aloha from Hawaii via Satellite''. A fost prima transmisiune live prin satelit la nivel global a unui concert şi a fost vizionată în circa 40 de ţări de o audienţă cuprinsă între 1 miliard şi 1,5 miliarde de persoane.

Presley a murit pe 16 august 1977 la reşedinţa sa Graceland, în Memphis, Tennessee, notează Agerpres. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel