Bărbatul care nu îmbătrânește niciodată. Arată de 20 de ani, dar vârsta lui este cu totul alta /FOTO

Data actualizării: | Data publicării:

Bărbatul care a reușit să păcălească trecerea timpului. Toată lumea crede că are 20 de ani. Când află care este vârsta lui reală, rămân șocați. Care este secretul?

Cu toții ne-am dori să rămânem veșnic tineri, dar timpul trece și odată cu el, înfățișarea noastră se schimbă.


Acest bărbat pare că a descoperit secretul tinereții fără bătrânețe. Nimeni nu îi dă mai mult de 25 de ani, dar vâsta lui este cu totul alta. 


Tristan Lee locuiește în Londra, iar recent a împlinit 50 de ani. Nimeni nu îl crede atunci când declară că s-a născut în anul 1971. 

 


Bărbatul susține că nu are nicio operație estetică, doar câteva injecții cu botox pe care le face la fiecare opt luni. 

 


Tristan spune că nici atunci când merge la farmacie pentru a-și lua rețeta nu este crezut că are 50 de ani. Farmacistele îl întreabă adesea dacă rețeta este pentru tatăl lui. 


„Am un stil de viață sănătos. Pot să fiu bolnav, beat, dar voi continua să îmi păstrez aceeași rutină de îngrijire. Pentru a arăta tânăr trebuie să adopți un stil de viață sănătos. Multă lume spune că arăt așa pentru că am botox, dar mulți care au botox nu arată de 25. În ceea ce privesc operațiile estetice, nu voi apela niciodată la ele”, a spus Tristan.


Tristan spune că doarme mult, are grijă la alimentație și este pasionat de sport. 


”Îmi fac tratamente faciale și am o rutină foarte bună de îngrijire a pielii, dar ea se bazează pe nutriția mea, la fel de mult ca pe cremele folosite. Poți pune o mulțime de produse hidratante pe față, dar dacă consumi mult zahăr, bei mult alcool și fumezi, este o pierdere de timp”, a afirmat el.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel