Bărbatul care a schimbat-o pe Paris Hilton: "Este tot ce am visat"

Data actualizării: | Data publicării:
Paris Hilton, instagram
Descriere foto: Paris Hilton, instagram

Paris Hilton este mai îndrăgostită ca niciodată. Vedeta a vorbit într-un interviu, despre relația pe care o are cu iubitul ei.  

Paris Hilton a vorbit deschis despre relația pe care o are cu iubitul ei, Carter Reum, spunând că el este tot ceea ce „a visat vreodată”.

Paris Hilton, în vârstă de 39 de ani, este împreună cu antreprenorul, Carter Reum, de un an: „Mă simt atât de binecuvântat că am găsit dragostea vieții mele în momentul perfect. El este tot ceea ce am sperat și am visat vreodată. El este loial, amabil, romantic, frumos, grijuliu, strălucitor și perfect pentru mine din toate punctele de vedere. Cred cu adevărat că totul în viață se întâmplă dintr-un motiv și că am fost întotdeauna meniți să fim împreună”, a declarat Paris Hilton pentru Daily Mail.

 De asemenea, Paris Hilton a împărtășit cu fanii o fotografie din escapada pe care au avut-o, odată cu marcarea unui an de relați: „Sunt atât de fericit că sărbătorim aniversarea noastră de un an. Carter este atât de romantic și dulce. Am fost la Bora Bora, m-a surprins pentru că știe că este unul dintre locurile mele preferate din lume. Ne-am simțit cel mai bine împreună, mergând în aventuri, schi nautic, înot cu rechini, broaște țestoase și toată viața frumoasă a mării, wakeboarding, jet ski și înot în apele frumoase calde turcoaz ... El adoră întotdeauna să mă surprindă. Mă face să mă simt ca o prințesă în fiecare zi. Mă simt ca cea mai norocoasă fată din lume”, a spus Paris Hilton.

Blondina a mărturisit faptul că seamănă foarte mult cu iubitul ei și au  multe lucruri în comun: „Am mai auzit de flăcări gemene înainte, dar nu am crezut niciodată în ele până nu l-am întâlnit pe Carter. El este cu siguranță flacăra mea geamănă, cel mai bun prieten al meu, cealaltă jumătate a mea și abia aștept viitorul nostru și să ne petrecem restul vieții împreună ... Amândoi suntem Vărsător, așa că suntem asemănători în atât de multe feluri. Îmi place totul la el. ”

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paris Hilton (@parishilton)



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel