Bărbatul care a prezis moartea reginei Elisabeta, previziune sumbră pentru un membru al familiei regale: "ceva rău i se va întâmpla în 2023”

Data publicării:

Craig Hamilton-Parker, un clarvăzător celebru, care a prezis o serie de evenimente zguduitoare, inclusiv Brexit și moartea Reginei, a făcut o predicție sumbră despre un membru al familei Regale.

Un medium care a prezis moartea reginei a spus că ceva "îngrozitor" i se va întâmpla prințului Andrew în 2023.

Vor urma, de asemenea, "vremuri dificile", potrivit lui Craig Hamilton-Parker, care a mai afirmat că va avea loc o revoluție în China și că o tragedie va lovi familia regală.

Clarvăzătorul britanic, în vârstă de 68 de ani, a prezis  alegerea lui Donald Trump în funcția de președinte, votul pentru Brexit și moamentul în care oamenii care au aruncat cu ouă în regele Charles.


Într-un interviu pentru Metro, bărbatul susține că a avut o viziune în care i se întâmpla ceva  "îngrozitor" Ducelui de York.

"Recent, într-o stare de meditație profundă și când am intrat în contact cu spiritele mele călăuze, prințul Andrew a apărut și i s-a întâmplat ceva îngrozitor”, a declarat Craig Hamilton-Parker pentru Metro.

"Cred că va trece printr-o cădere psihologică și îl lovește cu adevărat moartea mamei sale și îl văd pe regele Charles întorcându-se împotriva lui. Ar putea face ceva, cum ar fi să ia o supradoză, dar nu l-am văzut murind”, a mai spus acesta


"Am, de asemenea, sentimente legate de sănătatea psihologică a regelui Charles și de faptul că el a recunoscut mai târziu în cursul anului că a suferit o depresie după momentul culminant al încoronării."

Cu toate acestea, el se aștepta ca lucrurile să meargă bine pentru regele Charles în primul său an pe tron.


El a spus: "Nu, nu, nu: "Îl văd ca fiind un rege reformator".

Dar necazurile nu se opresc aici, a estimat el, pentru că a văzut, de asemenea, că cineva din casa regală va avea un accident, că cineva ar putea avea o cădere și că unul dintre copiii regali se va îmbolnăvi.

Prezice un divorț zdruncinător

Pentru Meghan și Harry, el a prezis că ducesa va avea un show tv în stilul Oprah și, ca o veste mai sumbră, a prezis primele semne de fracturi în relația dintre cei doi Sussex, care vor duce în cele din urmă la despărțirea lor și la transformarea lui Harry într-un bărbat "profund tulburat".

 

 

Craig Hamilton-Parker a fost inspirat de astrologii Nadi în timpul unei vizite în India, la 20 de ani, și de atunci a practicat clarviziunea, potrivit DailyStar.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel