Bărbații zodiacului: de ce au nevoie pentru o relație împlinită și ce nativ ar putea fi iubitul perfect?

Data publicării:
Sursa foto: unsplash, autor Toa Heftiba
Descriere foto: Sursa foto: unsplash, autor Toa Heftiba

Bărbații și dragostea. Află cum iubește fiecare semn din zodiac!

Există câteva caracteristici generale pentru fiecare nativ al zodiacului. Nu uita că aceste trăsături sunt generale, iar o persoană nu poate fi judecată doar după zodie/semnul solar. Fiecare domn are propria astrogramă, deci un model unic al hărții natale.

Berbec/Ascendent în Berbec

De ce au nevoie bărbații Berbec? De o parteneră care să aibă mereu idei noi. De o femeie care să îi surprindă. Niciun bărbat din zodia Berbec nu vrea să se plictisească. Într-o relație, îi place ca și femeia de lângă el să se implice. Totodată, poate fi și un om sensibil, chiar dacă nu pare așa la prima vedere.

Taur/Ascendent în Taur

Ce îi trebuie bărbatului Taur? De timpul de care are nevoie ca să facă treaba. Nu îl cicăli și nu îl pune să se ocupe de o mie de lucruri în același timp. Este și un partener posesiv și ar dori să facă toate activitățile în cuplu. Nu prea îi plac surprizele, preferă lucrurile simple și clasice.

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Bărbații din zodia Gemeni ți se pot părea ușor superficiali. Sau nu știi unde să-i încadrezi. Dar ei pot fi foarte serioși. Însă, pot să treacă ușor de la o stare la alta. Nu doresc să se plictisească într-o relație, așa că au nevoie să îi stimulezi din punct de vedere intelectual. Să le pui întrebări.

Rac/Ascendent în Rac

Un bărbat Rac este sensibil și iubitor. Dacă i-ai câștigat inima, poți fi o norocoasă. Dar, trebuie să știi că la acest nativ, dragostea trece și prin stomac. Așa că îi place să-l surprinzi cu rețete noi. Sau lasă-l și pe el să gătească, fiindcă îi place să răsfețe. Nu îi place conflictul, nu suportă nici lucrurile vulgare. De fapt, poate avea nevoie de "o mămică".

Citește continuarea pe ASTROSENSGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel