Bărbații care nu sunt dispuși să lupte pentru dragoste, în funcție de zodie. Mihai Voropchievici: „Sunt extraordinar de orgolioşi”

Data publicării:
Mihai Voropchievici, captură video Antena 3
Descriere foto: Mihai Voropchievici, captură video Antena 3

 Mihai Voropchievici a dezvăluit zodiile masculine care nu sunt disponibile să facă sacrificii în dragoste.

Invitat în cadrul emisiunii „Adevăruri Ascunse”, de pe Antena 3, Mihai Voropchievici a făcut topul zodiilor masculine care nu sunt dispuse să lupte pentru persoana iubită. Unii dintre acești bărbați sunt mult prea orgolioși pentru a face aceste sacrificii firești în dragoste, motiv pentru care renunță destul de repede la persoana iubită, indiferent de sentimentele care sunt la mijloc. Un alt semn zodiacal pe care numerologul îl pune în acest top are obișnuința de a se îndrăgosti foarte tare de o femeie, însă aceste scântei pot dispărea rapid, lucru care îl face să-și piardă cu timpul interesul în acea poveste de dragoste. Există însă, de departe, și un semn zodiacal extrem de indecis în dragoste, care-și poate schimba atitudinea față de tine în repetate rânduri, anunță Mihai Voropchievici.

 

Scorpion

Bărbaţii Scorpion sunt extraordinar de orgolioşi pe cât sunt de pasionali şi fac, de multe ori, o obsesie pentru partenerele lor, dar asta nu îi împiedică să se dea la o parte, să nu lupte pentru relaţia de iubire atunci când intervin probleme sau când, undeva, este zgândărit ego-ul lui uriaş. Sunt suspicioşi şi datorită acestui fapt au probleme în a le oferi încredere partenerelor. Se tem de trădarea partenerei chiar şi atunci când nu sunt motive. Se deschid greu în faţa cuiva şi asta nu se întâmplă nici măcar după ani de relaţie. Îi va fi greu să cunoască cu adevărat partenerul pentru că e absent. De teamă ca el să nu sufere, orgoliosul Scorpion nu luptă pentru partener. Poveştile pe care le spune reprezintă un mecanism de auto-apărare. Când intervin provocări şi certuri, Scorpionul dă bir cu fugiţii pentru a se asigura că nu el e cel care va suferi cel mai mult.

Săgetător

Dragostea Săgetătorilor arde rapid şi strălucitor. La începutul relaţiei este atât de atent cu tine şi face atât de multe planuri de viitor încât crezi că el este alesul, sufletul-pereche fără îndoială. Dar această scânteie se poate stingere foarte repede, iar în curând el rămâne cu un sentiment de regret şi plictiseală. Săgetătorii caută mereu acea scânteie seducătoare în relaţii şi, de fapt, în tot ceea ce fac, nu numai în relaţii, dar uită că viaţa nu e numai roz. E o mare provocare pentru ei să navigheze peste momentele dificile din cuplu, mai ales atunci când partenera le arată latura serioasă, suferinţa şi lupta de care trebuie să dea dovadă. Fiind atât de independent, îi e mai uşor să fugă decât să rămână şi să lupte.

Vărsător

Îi place să fie într-o relaţie atunci când are impresia că petrece timp cu cea mai bună prietenă, dar la fel de mult îi place să fie şi singur, să petreacă timp cu el însuşi. Este una dintre cele mai temperamentale zodii de bărbaţi, ceea ce înseamnă că poate fi fericit şi satisfăcut în relaţia cu partenera lui azi, iar mâine poate crede că nu e ceva de care are nevoie în viaţa lui, aşa că are tendinţa de a renunţa la o relaţie mai repede decât îi place să recunoască, pentru că se gândeşte tot timpul dacă nu cumva i-ar fi mai bine singur, mai ales atunci când apar problemele de cuplu. Angajamentul pentru parteneri nu îi vine natural. Se degrevează aruncând vina pe parteneră.

Gemeni

Este cel mai indecis bărbat din zodiac, cunoscut pentru cât de imprevizibil este în iubire. Într-o zi îţi declară dragoste eternă, iar în următoarea te lasă baltă ca să participi la o întâlnire sau un eveniment. Nu este niciodată exact ceea ce simte pentru parteneră aşa că nu are motivaţie să lupte în situaţii sau vremuri grele. Preferă faza lunii de miere decât perioadele în care apar problemele şi tinde să îşi facă bagajele şi să plece. Singurul gen de parteneră care îl convinge să rămână este cea care nu ia lucrurile prea în serios şi transformă totul într-o joacă provocatoare, inclusiv rezolvarea problemei.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel