''Ballerina'', cu Ana de Armas în rolul principal, duce mai departe universul John Wick

Data publicării:
Ana de Armas, foto Instagram.
Descriere foto: Ana de Armas, foto Instagram.

Un film derivat din franciza ''John Wick'', intitulat ''Ballerina'' şi cu Ana de Armas în distribuţie, va fi lansat în 2024

Filmul "Ballerina", derivat din universul francizei cinematografice "John Wick" şi în care rolul protagonistei este interpretat de Ana de Armas, va fi lansat pe marile ecrane în data de 7 iunie 2024, au anunţat marţi reprezentanţii studioului Lionsgate, informează site-ul revistei americane Variety.

Din distribuţia acestui lungmetraj de acţiune fac parte şi alţi actori foarte cunoscuţi, precum Anjelica Huston, Gabriel Byrne, regretatul Lance Reddick, Catalina Sandino Moreno, Norman Reedus, Ian McShane şi interpretul personajului John Wick - celebrul Keanu Reeves.

Filmul "Ballerina" este regizat de Len Wiseman, are la bază un scenariu scris de Shay Hatten şi este produs de Basil Iwanyk, Erica Lee şi Chad Stahelski, cineastul care a regizat toate cele patru pelicule lansate până acum în cadrul francizei "John Wick".

Potrivit sinopsisului oficial al viitoarei producţii, "Universul 'John Wick' se extinde cu filmul 'Ballerina', în care Ana de Armas interpretează o asasină antrenată în tradiţiile romilor ruşi".

Cel mai recent film al francizei originale, "John Wick: Chapter 4", a depăşit luni pragul încasărilor de 250 de milioane de dolari în box-office-ul mondial, devenind un succes comercial care ar putea rivaliza cu precedentul opus, "John Wick: Chapter 3 - Parabellum", filmul cu cele mai mari încasări obţinute în cadrul acestei serii cinematografice.

În ianuarie, Ana de Armas a vorbit despre filmul "Ballerina" în emisiunea de televiziune "The Tonight Show Starring Jimmy Fallon", în care a dezvăluit că filmările se desfăşurau deja de patru luni în oraşul Praga şi urmau să continue pentru încă o lună. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Cinematografie


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel