Băieții Ilenei Ciuculete vor să mute sicriul artistei la Craiova. Care este motivul: „La șapte ani o strămutăm pe mămica. M-am săturat de lupte cu autoritățile”

Data publicării:
Ileana Ciuculete, sursa facebook
Descriere foto: Ileana Ciuculete, sursa facebook

Băieții Ilienei Ciuculete au decis să mute sicriul regretatei artiste la Craiova. 

Ileana Ciuculete a fost o interpretă de muzică populară foarte cunoscută, din țara noastră. Artista a murit pe 14 martie 2017, la vârsta de 64 de ani. Ileana Ciuculete a fost diagnosticată cu Hepatita C și cu ciroză, în primă fază, dar starea ei de sănătate s-a degradat foarte rapid. În cele din urmă, medicii au descoperit faptul că aceasta suferă și de cancer la ficat. 

Băieții Ilenei Ciuculete vor să mute sicriul artistei la Craiova

Băieții Ilenei Ciuculete, Mugurel și Cristian Sfetcu, susțin că nu găsesc actele de la locul de veci al mamei lor. Din această cauză, cei doi nu pot plăti taxa anuală, dar nici nu pot face lucrări de reabilitare la mormântul mamei lor. Mai mult decât atât, crucea comună pe care o au Ileana Ciuculete și soțul ei, Cornel Galeș s-a crăpat.

'Actele ar fi trebuit să fie la Cornel. Încă din luna februarie a acestui an am fost cu avocata la Asociația Cimitirelor și Crematoriilor și am depus o cerere. Fără actul acela, nu pot să le plătesc, acolo, taxa. Voiam să pot plăti taxa anuală, care cred că nu e plătită de când a murit Cornel Galeș, de vreo trei ani. Pare incredibil, dar noi nu putem plăti, dacă nu avem actul acela doveditor. Am făcut cerere și ni s-a spus că se rezolvă până prin iunie. Nu s-a întâmplat acest lucru. În august, am sunat iar și a spus că nu se lucrează. Și iată cum trec anii și nu putem face nimic', a declarat pentru viva.ro, fiul cel mare al artistei, Mugurel Sfetcu.

Băieții Ilenei Ciuculete nu găsesc actele de la mormântul mamei lor: „La șapte ani o strămutăm pe mămica la Craiova'

'Fără acel act nu ne ia în considerare. Am dus actul acela, că fata lui Cornel, Claudia Galeș, a renunțat la drepturi, iar el, din partea lui, nu mai are pe nimeni. Mai suntem noi, dar pe mine asta mă interesează, să rezolvăm și această problemă. Crucea este crăpată mai demult. Probabil s-a mai deteriorat, vă dați seama…Dacă nu am acte, nu putem face nimic. Asta a fost situația. Prin tot ce am trecut până acum ne-a întărit. A trecut. În caz că, Doamne ferește, nu vor să ne ajute, să facem acte, noi așteptăm. La șapte ani o strămutăm pe mămica la Craiova, că avem voie. Eu m-am săturat de lupte cu autoritățile', a mai declarat pentru viva.ro, Mugurel Sfetcu, fiul cel mare al Ilenei Ciuculete.

Mugurel: „Era o mamă grijulie”

Ful artistei și-a adus aminte cu drag de momentele petrecute alături de mama sa. Acesta a precizat că regretata artistă avea mare grijă de copiii săi. 

„Am multe amintiri neprețuite cu mama. Dar cea mai de preț este de când eram la școala generală. Stăteam la București, acolo am făcut clasele generale. M-am îmbolnăvit, nu mai știu ce aveam, eram ori răcit, ori făcusem ceva insolație. Și am fost la un concurs de atletism și mi-a fost foarte rău după. Când am ajuns acasă, m-a văzut și, așa cum face doar o mamă, m-a îngrijit. A stat numai lângă mine, m-a îngrijit și m-am făcut bine. Ea era o mamă tare grijulie.”, a mai spus fiul Ilenei Ciuculete.

Aanul acesta familia cântăreței, cei doi băieți, Aurel Ciuculete și Mugurel Sfetcu și mama artistei, i-au făcut parastasul de 5 ani, conform tradițiilor creștinești. Aceșta au dat de pomană încă de pe 6 martie, la Craiova, pentru a putea să dea, în memoria ei, pachete cu mâncare de "dulce", potrivit acestora.

"Noi am făcut parastas sâmbăta trecută pentru mămica noastră. Am venit de la Craiova. Am făcut atunci, să putem da de pomană mâncare de dulce, cum se spune, și nu de post. A fost dezlegare la pește, așa că am împărțit pește, ouă și brânzeturi", a declarat, pentru fanatik, fiul cel mare al cântăreței Ileana Ciuculete.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel