Băiețel sau fetiță? Flavia Mihășan a făcut marele anunț: „Asta ne-am dorit de când am aflat că sunt însărcinată”

Data actualizării: | Data publicării:
Flavia Mihășan, instagram
Descriere foto: Flavia Mihășan, instagram

Flavia Mihășan nu își mai încape în piele de fericire. Vedeta a dezvăluit sexul celui de-al doilea copil.

Flavia Mihășan se poate considera o femeie fericită și împlinită. Încă de când a apărut în viața ei băiețelul Carol, fosta asistentă TV și-a dorit să îi mai facă un frățior sau o surioară. Dorința a fost atât de puternică, încât aceasta  aflat că va fi însărcinată pentru a doua oară.

Flavia Mihășan a dezvăluit sexul celui de-al doilea copil

Fosta asistentă TV a hotărât să dezvăluie sexul bebelușului pe care îl așteaptă cu nerăbdare, chiar în ziua de Crăciun. Aceasta a făcut și o ședință foto alături de soțul și băiețelul ei, într-un cadru de poveste. Alături de fotografiile postate de Flavia Mihășan, aceasta a scris că așteaptă un alt băiețel. Mai mult decât atât, vedeta a mărturisit faptul că își dorea încă un băiețel chiar din momentul în care a aflat că este însărcinată pentru a doua oară.

"Cineva drag mi-a spus odată că leoaicele sunt mame de băieți și mare dreptate a avut, cel puțin în cazul meu! Da, vom mai mai avea un băiețel și acum că știm asta, putem spune caă asta ne-am dorit de când am aflat că sunt însărcinată!" , a scris Flavia Mihășan.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Flavia Mihasan (@flavia_mihasan)Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel