''Băiatul rău'' de la Bollywood, a anunţat că a învins cancerul: ''Sunt fericit că am ieșit victorios''

Sanjay Dutt, instagram
Descriere foto: Sanjay Dutt, instagram

Actorul indian Sanjay Dutt, unul dintre starurile de la Bollywood, a cărui viaţă a fost atât de agitată încât a devenit subiect de film, a anunţat că a ieşit ''victorios'' din lupta pe care a dus-o împotriva cancerului.

''Astăzi, cu ocazia aniversării copiilor mei, sunt fericit că am ieşit victorios din această bătălie şi că pot să le ofer cel mai frumos cadou pe care îl pot avea vreodată - sănătate şi bunăstare în familia noastră'', a anunţat pe Instagram actorul în vârstă de 61 de ani, supranumit ''băiatul rău'' de la Bollywood.

''Inima mea este plină de recunoştinţă pentru că am împărtăşit astăzi această ştire cu voi toţi'', a adăugat vedeta la o săptămână după ce a confirmat că suferă de cancer, fără a oferi mai multe detalii.

În august, Sanjay Dutt a anunţat pe reţelele sociale că ia ''o scurtă pauză pentru tratament medical'', ceea ce a dus la săptămâni de speculaţii în mass-media. Actorul a fost eliberat din închisoare în 2016, după patru ani în spatele gratiilor, în urma unei îndelungate proceduri judiciare. El a fost condamnat în 2007 pentru deţinere ilegală de arme care i-ar fi fost înmânate de persoane implicate în atacurile din Bombay din 12 martie 1993 (257 de morţi). Sanjay Dutt, vorbitor de hindi, a cărui mamă musulmană şi tată hindus au fost două dintre cele mai importante vedete din India, s-a luptat şi cu problemele asociate drogurilor.El a devenit faimos la jumătatea anilor '80 datorită rolurilor deţinute în filme de acţiune în care şi-a făcut propriile cascadorii.

Viaţa sa a luat o întorsătură dramatică odată cu arestarea după atentatele din Bombay.

Condamnat iniţial la şase ani de închisoare, el a petrecut 18 luni în închisoare înainte de a fi eliberat pe cauţiune în 2007, în aşteptarea rezultatului unui apel. Pedeapsa sa a fost redusă la cinci ani în 2013 şi a fost readus în arest. A fost eliberat la începutul anului 2016, înainte de termen, datorită unei bune conduite. El a fost căsătorit de trei ori şi este tatăl a trei copii, inclusiv gemeni. Prima sa soţie, Richa, a murit în 1996 în urma unei tumori cerebrale.

Viaţa sa tumultuoasă a inspirat un film, intitulat ''Sanju'', lansat în 2018, potrivit Agerpres.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 21 oct 2020, 16:31 | Categorie: International
Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience