Băiatul bolnav al lui Mădălin Ionescu a împlinit 17 ani: ”Sper sa vină o zi în care vulnerabilitățile voastre să nu mai fie repudiate”

Data actualizării: | Data publicării:
Mădălin Ionescu, foto instagram
Descriere foto: Mădălin Ionescu, foto instagram

Sărbătoare mare în familia lui Mădălin Ionescu. Băiatul ce mai mare, din prima căsătorie, împlinește 17 ani.

Mădălin Ionescu a fost și este una dintre cele mai curajoase vedete din showbizul românesc. Chiar dacă a ales să plece din televiziune, cu gândul să petreacă mai mult timp cu fetița lui, Petra, acesta nu își uită fanii, mai mult, îi ține la curent cu tot ce se întâmplă în viața lui. 

Astăzi de ziua băiatului, din prima căsătorie, Mădălin a transmis un mesaj emoționant. În mesaj acesta prezintă un regret pe care îl are față de destinul lui Filip.

”La mulți ani, Filip, băiatul meu iubit ! 17 ani, o vârstă la care ai fi purtat în suflet un mix de trăiri și sentimente, de aspirații și de pasiuni, dacă̆ nu erai încorsetat de o anumită̆ infirmitate. Știu că ești protejat de dragostea noastră̆ și te bucuri de fiecare zi, fă̆ră să observi , aș̦a cum am mai spus, cât de puține șanse au tinerii speciali în societatea românească̆”, a scris Mădălin Ionescu la postarea de pe contul lui de facebook.

Mai mult, vedeta speră ca lucrurile să meragă spre o normalitate, iar problemele copiilor  cu dizabilități să fie cât mai repede remediate. 

”Sper, însă, că lucrurile se vor schimba și aici, iar copiii și adolescenții ca tine vor primi o atenție mai mare și un sprijin mult mai ferm. Sper să vină o zi în care vulnerabilitățile voastre să nu mai fie repudiate, ci remediate, iar calitățile multiple, uneori chiar uluitoare, să fie descoperite și apreciate. Te iubesc”, a mai adăugat vedeta pe contul lui de facebook.

Reamintim faptul că, Mădălin împreună cu soția lui, Cristina Șișcanu  au vorbit, anul trecut, fără nicio reținere despre problemele cu care se confruntă Filip, băiatul lui. 

„Filip a avut o neşansă, a fost un caz special. Cu el am făcut mari eforturi, deşi când ai un copil care trece printr-o dramă, nu poţi spune că ai făcut suficient. El nu prea mai poate fi ajutat. Când ai neuronii prăjiţi, ce să mai faci? Filip s-a născut perfect sănătos, normal, dar a luat virusul varicelei la vârsta de două luni, iar vaccinul nu exista la noi. În România nu era, nici medicii nu erau suficient de informaţi. Acum, fizic vorbind, el are încă foarte multe din abilităţile unui om normal. Dar mi-e foarte greu să-mi imaginez că va fi integrat… Este extrem de creativ! Are o imaginaţie incredibilă! Desenează inimaginabil, fotografiază, scrie, a ajuns să descarce programe de pe internet înainte să ştie să citească. Are o memorie vizuală excelentă. Neputând să vorbească, a trebuit să-şi dezvolte alte abilităţi”, a declarat Mădălin Ionescu.

„În mod normal, vaccinul ăsta se face la vârsta de doi ani, doar că, atunci când a fost Mădălin în Germania, medicii i-au spus că ar fi trebuit să îi fie administrat lui Filip imediat după infectare”, a declarat Cristina Șișcanu. 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Florentina Arcu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel