Băiatul Ancăi Țurcașiu s-a căsătorit religios. Declarațiile emoționante ale vedetei: „Iubiții vieții mele!”

Data publicării:

Anca Țurcașiu este în culmea fericirii, după ce băiatul său s-a căsătorit religios.

Ieri, 3 septembrie, Anca Țurcașiu a radiat de fericire, după ce fiul său a ajuns în fața altarului, alături de femeia iubită. La numai câteva luni de la cununia civilă, Radu și Andreea și-au unit destinele și  în fața lui Dumnezeu. Vedeta nu s-a putut abține și a împărtășit cu fanii câteva fotografii de la marele eveniment. 

Cum s-a îmbrăcat Anca Țurcașiu la nunta băiatului său

Mireasa a ales o rochie lejeră, albă, de lungime medie, iar pe cap a avut o voaletă. Mirele a îmbrăcat un costum închis la culoare, cu cămașă albă și cravată neagră. În ceea ce o privește pe Anca Țurcașiu, artista a îmbrăcat o rochie roșie, care i-a pus corpul perfect în evidență. De asemenea, vedeta a ales să își accesorizeze ținuta cu o pereche de cercei supradimensionali. 


Cu ocazia acestui eveniment, Anca Țurcașiu a ținut să transmită și un mesaj emoționant tinerilor căsătoriți.

„Iubiții vieții mele! Ziua cea mare a sosit. Azi, în fața lui Dumnezeu și-au mărturisit dragostea. Am avut emoții foarte mari. Dar, sunt atât de fericită! Iubirea, bunătatea, pacea să vă însoțească mereu!!!”, a scris pe Facebook Anca Țurcașiu.

Pe 29 aprilie, Anca Țurcașiu a devenit soacră. Radu,fiul vedetei, a ajuns în fața ofițerului de stare civilă. Tânărul în vârstă de 23 de ani și iubita sa au decis să își unească destinele. Extrem de emoționantă, Anca Țurcașiu și-a privit fiul cum a început un nou capitol din viața sa. Cu această ocazie specială, vedeta a ținut să transmită și un mesaj pe rețelele de socializare, alături de câteva fotografii de la fericitul eveniment.

”De azi, am oficial doi copii!Sunt foarte fericită.O iubire mare, mare!!! Și știu că totul va fi bine, că vă iubiți foarte mult, că vă completați minunat și că fiecare zi din viața voastră e o sărbătoare!Așa să rămâneți mereu!Vă iubesc enorm!!! Andreea, Radu, m-ați făcut-o mamă extrem de mândră!!!”, a scris Anca Turcașiu pe rețelele de socializare.

Anca Țurcașiu, o nouă viață după DIVORȚ

În urmă cu doi ani, Anca Țurcașiu încheia căsnicia cu medicul Cătălin Georgescu. După doi ani de mariaj, cei doi au luat-o pe drumuri separate. 

„Niciodată nu este prea târziu să o iei de la capăt, să-ţi găseşti fericirea, să faci doar ceea ce-ţi face plăcere şi să te înconjori de oameni care să te inspire.
M-am reinventat de multe ori, căci viaţa este plină de tot felul de surprize. Deşi este un proces greu, anevoios, rezultatul merită fiecare moment de efort.
Da, se poate la orice vârstă. Primul pas este să crezi că poți oricând să alegi o nouă conjunctură, să treci peste obstacole și să iți schimbi stilul de viață”, a scris Anca Țurcașiu pe Instagram.

Anca Țurcașiu a fost invitată în emisiunea Vorbește Lumea, de la PRO TV, unde a vorbit despre transformarea prin care a trecut după divorț. La 51 de ani, vedeta s-a reinventat. 


„Vârsta asta pare așa de impresionantă și totuși, tu, atunci când o ai, simți că parcă ai aripi, că nu reflectă exact numărul acela. Nu am avut nicio problemă când i-am împlinit și mai mult decât atât, pot să spun că viața mea s-a transformat radical după 50 de ani și am pornit de la capăt cu alte două meserii la care nu m-aș fi gândit niciodată, dacă nu venea perioada aceasta de pandemie, dacă nu s-ar fi oprit spectacolele. Am mai spus-o, să te trezești și să stai pe o canapea, să nu faci nimic, în condițiile în care până alaltăieri trebuia să te clonezi ca să poți face față tuturor provocărilor. A fost o perioadă foarte grea, însă eu sunt o persoană foarte determinată și foarte activă, inventivă”, a declarat Anca Țurcașiu în emisiunea de la PRO TV.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel