Bacalaureatul Zodiilor. Saturn retrograd, „profesorul dur precum o stâncă”, te cheamă la examen. Ce lecții au de învățat Zodiile până în octombrie 2022?

Data publicării:
Sursa foto: unsplash, autor Siora Photography
Descriere foto: Sursa foto: unsplash, autor Siora Photography

Saturn este următoarea planetă după Jupiter și îl reprezintă pe Cronos, este dur, exigent, nu îi plac copiii, nu îl poți îndupleca, nu îi pasă de lacrimile tale și nu îl miști cu nimic. E precum o stâncă și te obligă să faci lucrurile așa cum trebuie. Ce anume ai de învățat până în octombrie 2022 poți afla mai jos. 

Daniela Simulescu, astrolog și redactor-șef Astrosens.ro, vine cu detalii în exclusivitate legate de retrogradarea lui Saturn care începe în iunie și se încheie în octombrie. E posibil să ne lovim de anumite limite ale noastre, ceea ce nu este cel mai rău lucru deși poate fi frustrant. Iată cum te afectează această retrogradare și ce anume ai putea să faci ca să o folosești cu înțelepciune. 

Pe plan personal, Saturn e acel profesor foarte dur care ne ajută să legăm, să construim, să concretizăm, dar ne ajută să și dărâmăm. În astrologie Saturn este testul suprem, momentul în care ni se îneacă toate corăbiile, suntem la pământ și abia când o luăm de la capăt ne repunem pe calea care era, de fapt, a noastră. 

Când Saturn retrogradează ne întreabă: „ia să văd, ai făcut lucrurile serios?” Cei care au învățat lecțiile, care au acceptat limitările, vor fi ajutați de Saturn pentru că el iubește seriozitatea și răbdarea și urăște victimizarea. Cei care au marcaj de Taur, Leu, Scorpion și Vărsător s-ar putea să aibă multe reușite, dar și multe „palme” și încercări. Dacă lucrurile se „rup” în jurul lor, înseamnă că nu erau, oricum, menite să dureze.

Berbec/ Ascendent în Berbec

Saturn va retrograda în casa a 11-a, aveți lecții de învățat cu privire la oamenii care vă înconjoară și la încrederea pe care le-o oferiți. Are legătură și cu planurile pe termen scurt. Trebuie să vă dați seama dacă ceea ce ați făcut de la începutul anului a fost bun sau nu. Sfatul pentru voi și totodată, testul la care sunteți supuși se leagă de toată zona socială, oamenii, prietenii pe care îi aveți. 

Taur/ Ascendent în Taur

Saturn vă testează serios în zona profesională și asta pentru că vrea să construiți pe o fundație solidă. Porniți de la întrebarea „sunt fericit(ă) aici unde sunt?”. Saturn în Vărsător v-a adus încă din 2020 lucruri din punct de vedere profesional: situații destul de frustrante, neînțelegeri, supărări. Vi se oferă oportunitatea să vă revizuiți comportamentul și atitudinea cu privire la zonele cu autoritate din viața voastră. 

Gemeni/ Ascendent în Gemeni

Pentru că vrea să fiți mai seriosi, Saturn vă testează chiar la examenele pe care le dați. Acestea s-ar putea să nu se desfășoare așa cum vă doreați voi. E posibil să nu intrați la facultatea dorită, puteți să reluați o școală. Saturn retrogradează în casa a 9-a și vorbește și despre relația voastră cu Dumnezeu, despre principii, valori, despre ceea ce credeți că e corect și ce nu. Dacă ați planificat o călătorie, o plecare, e posibil să vă chinuiți cu anumite amânări. Totodată, chestiunile legale juridice, vor fi întârziate, amânate, tot ce ține de acte și documente va fi tergiversat. Saturn vrea să vă oblige să învățați să faceți lucrurile așa cum trebuie.

Citește continuarea pe ASTROSENS



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel