Baba Vanga, predicții pentru 2021: profeții cumplite pentru întreaga omenire

Data publicării:
Baba Vanga, profeții pentru 2021. Foto Wikipedia
Descriere foto: Baba Vanga, profeții pentru 2021. Foto Wikipedia

Clarvăzătoarea renumită din Bulgaria, Vanga ( Vanghelia Pandeva Dimitrova) a prezis o tentativă la viața președintelui rus, Vladimir Putin, dar și că oamenii de știință vor crea în curând un remediu pentru cancer, SIDA și coronavirus.

Clarvăzătoarea Vanga a făcut o profeție înspăimântătoare despre soarta umanității în 2021. În viziunile sale, ea a văzut apariția  medicamentelor pentru boli mortale, dar și informații legate despre starea de sănătate a președinților Statelor Unite și Rusiei.

Astfel, în 2021 economia Europei se va prăbuşi, preşedintele rus Vladimir Putin ar putea fi asasinat, atacuri extremiste vor lovi Europa. Mai mult, vor avea loc cataclisme şi mari dezastre.

Vanga a mai profețit descoperirea de medicamente pentru cancer, SIDA și coronavirus. Cercetătorii se pregătesc deja pentru acest eveniment. În plus, potrivit celebrei clarvăzătoare, anul acesta va avea loc o „unificare a trei uriași”: experții interpretează aceasta ca unificarea Indiei, Chinei și Rusiei, notează Știridiaspora.ro

 

Citește mai multe pe Știridiaspora.ro.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel