Baba Vanga. Predicții cutremurătoare pentru 2021

Data publicării:
În 1994, pentru meritele sale deosebite, Vanga (pe numele său real, Vangelia Gușterova) a rpimit titlul de cetățean de onoare a Republicii Kalmîkia.
Descriere foto: În 1994, pentru meritele sale deosebite, Vanga (pe numele său real, Vangelia Gușterova) a rpimit titlul de cetățean de onoare a Republicii Kalmîkia.

Numeroase previziuni făcute de Baba Vanga s-au adeverit dealungul timpului. Celebritatea clarvăzătoarei bulgăroaice a adus-o în atenția chiar și al partidului comunist din această țară și se spune că unii dintre mari lideri ai partidului i-ar fi cerut sfaturile.

Pentru anul 2021 clarvăzătoarea a făcut câteva predicții care în contextul actual stârnesc și mai multe temeri legate de viitorul omenirii.

Baba Vanga a prezis că "lumea va suferi multe cataclisme și mari calamități. Conștiința oamenilor se va schimba. Vor veni vremuri dificile. Oamenii vor fi separați de credința lor și vom asista la evenimente devastatoare care vor schimba soarta umanității".

Bulgăroaica a prevăzut pentru 2021, de asemenea, recesiunea economică a Europei și o tentativă de asasinat asupra președintelui rus Vladimir Putin. Ea credea că amenințarea la adresa liderului de la Kremlin ar putea veni chiar din țara sa.

 

Citește continuarea pe DC BUSINESS



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Stiri


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel