Baba Vanga ar fi prezis RĂZBOIUL dintre Rusia și Ucraina. Ce a spus despre Vladimir Putin: "Nimeni nu o va putea opri"

Data actualizării: | Data publicării:
Descriere foto: În 1994, pentru meritele sale deosebite, Vanga (pe numele său real, Vangelia Gușterova) a rpimit titlul de cetățean de onoare a Republicii Kalmîkia.
Descriere foto: Descriere foto: În 1994, pentru meritele sale deosebite, Vanga (pe numele său real, Vangelia Gușterova) a rpimit titlul de cetățean de onoare a Republicii Kalmîkia.

Baba Vanga, bătrâna clarvăzătoare, ar fi prezis războiul dintre Rusia și Ucraina.

Baba Vanga a prezis de-a lungul timpului mai multe conflicte care au avut loc în întreaga lume. Până să își de-a ultima suflare, clarvăzătoarea, numită drept Nostradamus din Balcani, spunea că nimeni nu poate opri Rusia și că Vladimir Putin o să devină "domnul lumii".

Baba Vanga era sigură că Rusia va fi noua putere a lumii și că  va trece printr-un conflict militar în 2022.

"Toți se vor dezgheța precum gheața, dar numai unul rămâne neatins – Glorie lui Vladimir, Glorie Rusiei. Nimeni nu poate opri Rusia. Toți vor fi îndepărtați de ea, nimeni nu va fi păstrat. Mai mult, o să devină domnul lumii", a spus Baba Vanga, potrivit DC NEWS

Ce a prezis Nostradamus despre Putin și Rusia

Baba Vanga a făcut previziuni despre Rusia și a făcut referire la România, în catrenul 26 din Centuria V: "Din Rusia se apropie în masă  / Distrugătorul va ruina acel oraş  / Violentă distrugere, Romainie va suferi/ Astfel, flăcările Marelui Război nemaiputând fi oprite".

Baba Vanga, profeție despre 2022

Baba Vanga a spus că în 2022 omenirea se va confrunta cu o nouă pandemie, foamete, dar și cu un adevărat război.Ea a mai spus și că, în 2022, încălzirea globală va accelera dezghețul și va provoca apariția unui nou virus letal. Potrivit ei, acesta va apărea prima dată în Siberia. Virusul se va dezgheța, după ce ar fi stat conservat mulți ani.

"Chiar și cei care vor scăpa vor muri din cauza unei boli oribile", zicea aceasta.

Totodată, Baba Vanga a avertizat că mai multe țări asiatice, dar și Australia ar trebui să se pregătească pentru consecințele unor dezastre naturale, cum ar fi inundațiile care vor avea loc în 2022 și care ar putea provoca o lovitură puternică în economia mondială deja lovită. În India ar urma ca mai multe zone agricole să sufere consecințele unei infestări cu lăcuste. De asemenea, femeia a vorbit despre una dintre cele mai mari temeri ale societăților dezvoltate - tehnologia. Potrivit ei, tehnologia va avea un impact negativ și ar putea deveni incapabilă să distingă realitatea de virtual.

Citește continuarea pe DC NEWS



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Stiri


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel