„Azi mi-ar fi zâmbit cu ochii lui albaștri”. Mihaela Rădulescu, amintire dureroasă despre Kiev

Data publicării:
Mihaela Rădulescu, foto Instagram
Descriere foto: Mihaela Rădulescu, foto Instagram

Mihaela Rădulescu a avut o reacție, în mediul online, în contextul războiului din Ucraina. 

Mihaela Rădulescu încurajează oamenii să ajute poporul uncrainean și spune că resurse se pot găsi. 

„Avem toți cu ce și un de ce să ajutam, personal sau doar pentru că suntem oameni'', a scris Mihaela Rădulescu pe Twitter. 

Bunicul vedetei s-a născut la Kiev

Mai mult, vedeta a dezvăluit că bunicul ei a fost născut la Kiev și că s-a mutat în România după război, din dragoste. 

„Bunic născut la Kiev, mutat din dragoste, după război, în România. Azi mi-ar fi zâmbit cu ochii lui albaștri”, a adăugat aceasta.

 

Situația actuală din Ucraina

Este a șasea zi de război în Ucraina, iar soldații încearcă să reziste după o noapte plină de alarme și de explozii, ce a avut loc în mai multe orașe, precum Kiev și Harkov. Din fericire, clădirile administrative care au fost bombardate din centrul Harkivului nu s-au prăbușit. De asemenea, tot mai multe țări din Uniunea Europeană se mobilizează să acorde ajutor Ucrainei, în timp ce diplomații ruși amenință țările care se implică direct și sar în ajutorul opozantului lor.

 

Madonna, mesaj tulburător: „Nu are dreptul să încerce să șteargă existența Ucrainei”

 

Madonna a postat un mesaj pe rețelele de socializare, în care își arată solidaritatea față de Ucraina și critică atacurile Rusiei. 

Artista internațională postat un colaj video cu imagini tulburătoare din Ucraina după atacul armatei ruse, dar și fotografii cu Vladimir Putin și Adolf Hitler.


„Invazia lacomă şi zadarnică a Ucrainei de către Rusia trebuie oprită! Vă rog, trimiteţi ajutor umanitar cu scopul de a ajuta milioane de cetăţeni ucraineni ale căror vieţi sunt afectate de această criză chiar în acest moment. Putin a încălcat fiecare acord existent privind drepturile omului. Putin nu are dreptul să încerce să șteargă existența Ucrainei. Vă susţinem, preşedinte Zelenski! Ne rugăm pentru tine și țara ta! Dumnezeu să vă binecuvânteze pe toți! Să nu ne simțim neputincioși când ne confruntăm cu acțiuni geopolitice de acestă amploare. Sunt lucruri pe care le putem face, a scris Madonna pe Instagram.

Citește mai multe aici. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel