Azi este ziua mamei lui Mihai Bendeac. Mesajul inedit al actorului: ”Dacă te lasă medicul să faci...”

Data publicării:
Mihai Bendeac și Emilia Bendeac, sursa instagram
Descriere foto: Mihai Bendeac și Emilia Bendeac, sursa instagram

Sărbătoare mare în familia lui Mihai Bendeac. Actorul  o sărbătorește astăzi pe cea mai importantă femeie din viața lui.

Luna februarie este una specială pentru Mihai Bendeac. Dacă acum câteva zile actorul a împlinit frumoasa vârstă de 38 de ani, acum, cea mai specială persoană din viața lui își sărbătorește și ea astăzi ziua de naștere.

Pe 24 februarie, chiar în ziua de Dragobete, mama lui Mihai Bendeac, Emilia Bendeac,  își sărbătorește ziua de naștere.

Chiar dacă autorul și-a ținut familia departe de ochii curioșilor, mama sa a tot apărut pe micul ecran, spre marea bucurie a telespectatorilor, care s-au amuzat copios, mai ales la momentul când și-a luat fiul la rost, în cadrul emisiunii ”iUmor”. Mai mult decât atât, Mihai Bendeac a lansat recent o carte în care scrie despre relația pe care o are cu frumoasa sa mamă.

Mihai Bendeac nu a putut lăsa această zi specială să treacă oricum, astfel că i-a transmis mamei sale și un mesaj, alături de o fotografie cu aceasta.

”La mulți ani, mamă! Te iubesc! Vezi? Dacă te lăsa medicul să faci chiuretaj, cine îți mai ura acum pe Instagram? În plus, pentru că m-ai născut la 20 de ani, am și o mamă tânără!”, a fost mesajul pe care Mihai Bendeac i l-a dedicat mamei sale pentru încă un an adunat în buchetul vieții.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mihai Bendeac (@jurnalul_unui_burlac)



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel