Aza Gabriela, mărturisiri neașteptate despre „Bravo, ai stil!”: „Jurații ne mai calcă în picioare. Sunt fete care nu mai vor la filmări”

Data publicării:
Sursă foto: Instagram/ Aza Gabriela
Descriere foto: Sursă foto: Instagram/ Aza Gabriela

Aza Gabriela este una dintre concurentele „Bravo, ai stil!”.  Aceasta a dezvăluit detalii inedite din culisele competiției.

Aza Gabriela a mprturisit câteva detalii despre viața din spatele culiselor emisiunii „Bravo, ai stil!”. Aza a devenit concurentă în cadrul popularei emisiuni și a prezentat câteva dintre perspectivele sale asupra competiției. Astfel, concurenta consideră că nu este pentru oricine această competiție, iar multe dintre fetele care au mai frecventat această emisiune, la propriu, au fost marcate de remarcile juraților.

Este cântăreață

Astfel, se află că , Aza Gabriela, este și cântăreață și așa este cunoscută publicului.

„Da, sunt mai cunoscută ca și cântăreață, dar anul trecut sau acum doi ani când au fost edițiile Celebrities știu că am fost încărcată cu evenimente. Nu că n-aș fi și acum încărcată, dar am avut oportunitatea asta de a merge și am acceptat.”, a spus artista, conform Fanatik.

Recunoaște că este pasionată de fashion, fapt ce o ajută mult și pe partea de muzică:

„Sunt pasionată de fashion, îți dai seama că mă ajută foarte mult și pe partea de muzică. Cumva, am venit aici și ca să învăț, să arăt ce am și pe acasă, haine, cu ce merg pe stradă și ce aș putea să fac, cum să le combin. Dar, da, sunt pasionată de haine, de tot ce înseamnă modă.”, a mai spus aceasta.

Nu pleacă capul în fața competiției

Diva recunoaște capacitățile fetelor care au terminat o facultate de profil în acest domeniu. Aza nu subestimează competiția.

„Da, au fost niște emoții la început, având în vedere că la Bravo sunt niște fete care au terminat UNARTE. Eu nu știu atât de bine să și vorbesc în termenii specifici modei. Da, probabil că sunt emoții în continuare, pentru că sunt fete destul de competitive care știu mai multe decât mine despre lumea asta a modei, am emoții și când mă gândesc ce spun despre mine, dar sunt, totuși, sunt constructive. M-am dus acolo să și învăț, nu să stau cu frică sau să stau cu emoții mereu.”, a continuat diva.

„Șanse cred că sunt să câștig, însă cred că ar merita premiul o fată care chiar e în domeniul ăsta și vrea să continue în acest domeniu, având în vedere că e o ediție Bravo, ai stil normală și nu Celebrities. Dacă era ediția Celebrities puteam să bag mâna în foc că aș putea să câștig. Aici, pe drept, aș vedea câștigând o fată care chiar își dorește să continue în lumea modei, să facă ceva cu banii tot în zona asta de fashion.”

„Reușesc să fac față, doar că timpul este cumva limitat, din păcate. Am și pierdut câteva evenimente, pentru că noi avem filmări în fiecare zi. Toată ziua este full și nu prea mai ai timp de altceva. E o oportunitate pentru mine să fiu la emisiunea asta și nu-mi pare rău că pierd evenimente. E posibil să îmi meargă mai bine pe partea asta de online, dar și mie ca persoană, pentru dezvoltarea mea, pentru a învăța lucruri.”, a compeltat artista, potrivit sursei precizate.

Este emoționată în fața juraților

„Când a fost ediția Celebrities, pot să zic că mă uitam zilnic. Acum, de când e ediție normală mă uitam online, pe sărite. Uite, și acum, eu când am intrat nu am apucat să mă văd și de fel nu-mi place să mă uit la mine. Nu-mi place să mă privesc la televizor.”

„Da, păi o să mă vedeți pe mine, nu o să vedeți o altă Aza. O să vedeți momente când o să fiu tristă, când sunt super-fericită sau când sunt puțin emoționată, e o combinație acolo. Nu mă ascund cu absolut nimic.”

„Tocmai asta vreau, să fiu eu. Da, mai sunt fete care greșesc gramatical, însă eu dacă eu voi greși o să mă corectez, nu am nicio problemă să îmi recunosc greșeala. Nu stau să încep să plâng să nu dați la televizor, nu știu ce. Uite, de exemplu, la prima mea defilare, când am căzut, s-au oprit din filmare și m-au întrebat dacă vreau să intru din nou. Am zis: `Nu! Asta a fost! Ăsta a fost momentul, îl dați așa cum a fost. Nu e cazul să ne ascundem`.”

„Când sunt în fața juraților e o trăire destul de mare față de cum vedea toată lumea la TV. Sunt emoții mari, pentru că nu știi ce te întreabă și cum te întreabă, ce ai greșit și nu ai greșit… În același timp sunt și curioasă dacă am făcut ceva corect. Jurații sunt foarte ok. Sunt oameni profesioniști, care își dau silința, care vor să ne învețe de bine. Dacă ne mai ceartă, dacă ne mai calcă în picioare cum s-ar spune, până la urmă… Uneori e un adevăr, uneori mai exagerează și ei un pic, ei ne vor binele.”

„Ba să știi ca da, mai plecăm și afectate. Dar cu toate că este un show, sunt fete care cedează, care vor să plece acasă, nu mai vor deloc la filmări și vor să renunțe. Este destul de greu. Trebuie să fii tare psihic și fizic.”, a încheiat Aza Gabriela.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel