Axinte va face muncă în folosul comunității, după ce a fost acuzat de șantaj: „Mătur și străzile, nu mi-e rușine”

Data publicării:
Ion Petrescu, facebook
Descriere foto: Ion Petrescu, facebook

Actorul Florin Petrescu a fost acuzat de șantaj și va face muncă în folosul comunității. 

Florin Petrescu, cunoscut pentru personajul Axinte, va face muncă în folosul comunității după ce instanța de judecată l-a găsit vinovat, anul trecut, într-un dosar de șantaj din anul 2012. Acesta și-a recunoscut fapta și a primit o pedeapsă dură, mai exact actorul a fost condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare și 60 de zile de muncă în folosul comunității. 


Celebrul actor susține că își va ispăși pedeapsa chiar dacă va fi nevoit să măture străzile.


”Nu, încă nu m-au căutat, mai este timp, a fost și pandemie, anul trecut. Dar voi face tot ce mi se cere. Mătur și străzile, dacă e nevoie, nu mi-e rușine! Voi munci toate acele zile. Aștept să fiu repartizat!”, a dezvăluit Florin Petrescu pentru impact.ro


Axinte a fost anchetat într-un dosar deschis în urmă cu opt ani și în care a avut calitatea de suspect. Ion Petrescu a avut mai multe audieri la DNA, fiind anchetat în dosarul de trafic de influenţă. Potrivit procurorilor DNA, actorul a fost acuzat  de șantajarea lui Florin Secureanu, fostul director al Spitalului Malaxa din București. Actorul ar fi încercat să obțină bani de la acesta, în numele lui Dan Diaconescu, pentru ca acesta să înceteze să-l mai menționeze în emisiunile sale. 


Managerul spitalului Malaxa, l-a denunţat pe Ion Petrescu, alis Axinte, într-un dosar de trafic de influenţă. Medicul îl acuză pe Axinte că ar fi cerut suma de 5.000 de euro pentru un contract de publicitate cu fostul post de televiziune.


Decizia Tribunalului București, emisă la 2 octombrie 2020, arată că actorul a semnat un acord de recunoaștere a acuzațiilor. Ca urmare, pedeapsa cu închisoarea a fost cu suspendare „sub supraveghere a executării pedepsei principale pe durata unui termen de supraveghere de 2 ani”. Suplimentar, actorul va executa muncă în folosul comunității pentru o perioadă de 60 de zile, „fie la Administrația Domeniului Public și Dezvoltare Urbană Sector 6, fie la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6”, se arată în decizia instanței de la acea vreme. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel