Avocatul lui Petrică Mîțu Stoian, ACUZAȚII grave: A plecat pe lumea cealaltă știind de unde i se trage

Data publicării:
Descriere foto: Petrică Mîțu Stoian, sursa facebook
Descriere foto: Descriere foto: Petrică Mîțu Stoian, sursa facebook

Avocatul lui Petrică Mîțu Stoian face noi acuzații grave, la patru luni după decesul artistului. 

Noi informații ies la iveală, la patru luni de la decesul lui Petrică Mîțu Stoian, Avocata familiei regretatului artist a făcut o serie de acuzații grave. Carmen Obârșanu a declarat că a primit ordonanță că poate face copie din dosar cu excepția actelor medico-legale, care nu sunt nici până în momentul actual finalizate.

,,Mi-a dat ordonanță că pot să fac copie din dosar cu excepția actelor medico-legale. Acestea nu sunt nici acum finalizate pentru că s-au trimis la Timișoara pentru testul toxicologic și de acolo îmi tot zic că se îmbolnăvesc toți, pe rând, de Covid. Săptămâna trecută s-a trimis rezultatul analizei la Caraș, la serviciul de medicină legală, bineînțeles că medicul de acolo a plecat în concediu… Că să facă raportul final trebuie să ceară puncte de vedere de la diverse instituțîi de învățământ superior, clinici, din țară.”, a declarat avocatul lui Petrică Mîțu Stoian, potrivit spynews.ro

 

Carmen Obârșan: „Nu l-a consultat cu stetoscopul„

Carmen Obârșan acuză clinica unde a fost tratat regretatul artist că nu au luat toate măsurile necesare pentru acest tratament.

„Am întrebat-o pe doctorița de la Urgențe: i-ați pus un stetoscop pe spate? Mi-a răspuns că nu, poate colega ei. M-am uitat pe declarație, nici colegă nu l-a consultat cu stetoscopul Petrică Mîțu Stoian avea încă din 30 octombrie o afecțiune pulmonară care punea sub semnul întrebării recomandarea unui tratament în camera hiperbară. Degeaba spun Gușman și fiica-sa, ei au o mare parte din vină! Mițu a avut Covid, cine l-a tratat? Fata lui Gușman! Gusman la câte spectacole l-a dus că să scoată bani, ia să vedem!”.”, a spus Carmen Obârșanu.

 

Avocata familiei a declarat că artistul și-a dat seama că acest tratament nu i-a făcut bine, iar în ultimele clipe din viață i-ar fi spus surorii sale că a greșit.

„Mîțu și-a dat seama în ultimele minute de viață și i-a șoptit surorii: am greșit, nu mă mai certa și tu! Și-a dat seama că de acolo i se trage. A plecat pe lumea cealaltă știind de unde i se trage.”, a mai spus Carmen Obârșanu.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel