Cum scapi de zgârieturile de pe ochelarii de soare. Trucul care le face să dispară

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: unsplash, autor Apostolos Vamvouras
Descriere foto: Sursa foto: unsplash, autor Apostolos Vamvouras

Nimic nu este mai enervant decât ochelarii de soare cu zgârieturi urâte pe ei. Și totuși, aceiași ochelari sunt destul de esențiali atunci când ieșiți în soarele arzător. Așteptați totuși puțin înainte de a vă cumpăra unii noi, pentru că puteți foarte ușor să vă faceți ochelarii vechi fără zgârieturi cu un produs simplu din baie. 

Cel mai important produs de care aveți nevoie pentru a îndepărta zgârieturile de pe ochelarii de soare? Pasta de dinți! Știm că sună foarte ciudat, dar este produsul minune de care ai nevoie pentru a îndepărta o zgârietură urâtă. Este important să folosești o pastă de dinți fără ingrediente de albire, gel sau degresant. În afară de asta, mai ai nevoie de o cârpă din microfibră și de un bol mic cu apă călduță. Asigură-te că paharele încap în acest bol.

Iată ce trebuie să faceți

Mai întâi, asigurați-vă că lentilele sunt frecate complet curate cu cârpa din microfibră. Stoarceți un pic de pastă de dinți pe deget, cam de mărimea unui bob de mazăre. Frecați aceasta pe partea exterioară a uneia dintre lentile și faceți acest lucru timp de aproximativ cinci minute. Repetați procesul pentru cealaltă lentilă. Apoi, puneți ochelarii de soare în bolul cu apă călduță. Clătiți corespunzător resturile de pastă de dinți. Uscați ochelarii cu cârpa din microfibră și apoi aruncați o privire asupra lentilelor. Veți observa că zgârieturile au dispărut complet!


Toată lumea este familiarizată cu această problemă, suntem siguri. Este o zi minunată de vară și porți ochelarii tăi de soare grozavi și eleganți. Din nefericire, trebuie să-i împingi înapoi pe nas pentru că nu se opresc din când în când să alunece în jos. Soluția la această problemă este foarte ușoară și s-ar putea chiar să o ai deja! Tot ce ai nevoie este un primer pentru farduri de ochi. Dacă nu îl deții deja, îl poți cumpăra pur și simplu din orice farmacie. Freacă puțin din primer pe locul de pe nas unde de obicei stau cocoțați ochelarii de soare și ți-ai făcut un strat antiderapant perfect!

Curățarea tastaturii este ușoară cu acest truc ingenios

Curățarea tastaturii

Nu numai că este foarte neigienic ca întreaga tastatură să fie acoperită de firimituri și alte resturi alimentare, dar nu este nici foarte bun pentru tastatură. La urma urmei, cu cât este mai multă murdărie în ea, cu atât mai mult tastele computerului dvs. vor înceta să mai funcționeze în timp. La un moment dat, tastatura dvs. devine inutilizabilă. Dar cum se curăță o tastatură? O cârpă umedă nu este înțeleaptă (la urma urmei, lucrezi cu electronice) și menținerea ei cu capul în jos nu este suficientă pentru murdăria încăpățânată. Din fericire, avem un pont.

De ce aveți nevoie?

Nu aveți nevoie de atât de mult pentru a vă curăța tastatura. Fără gadgeturi complicate de curățare, doar un simplu carnețel de notițe cu adeziv.

Iată cum funcționează:

În primul rând, încercați să îndepărtați murdăria de pe tastatură întorcând-o cu capul în jos și scuturând-o bine. Nu faceți acest lucru deasupra biroului dumneavoastră dacă tocmai l-ați curățat, ci deasupra unui coș de gunoi. Apoi, luați o foiță din carnețelul de notițe și lăsați-l să alunece între taste cu marginea adezivă în jos. Repetați acest lucru de mai multe ori până cânda adunat toată murdăria. Mai există resturi lipicioase? Atunci încercați să le îndepărtați cu un tampon de bumbac, potrivit tips-and-tricks.co



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel