Aveți probleme la deschiderea unui borcan? Cu ACEST truc la îndemână, acest lucru va fi de domeniul trecutului!

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: unsplash, autor Laura Mitulla
Descriere foto: Sursa foto: unsplash, autor Laura Mitulla

Cunoaștem cu toții frustrarea de a sta în bucătărie, încercând să deschidem un borcan de sticlă cu ceva ce vrem să mâncăm imediat sau să adăugăm la un fel de mâncare pe care îl gătim și nu reușim.

Murături, dulceață, fasole, sunt pierdute pentru noi pentru totdeauna pentru că nu putem deschide borcanul. Din fericire, există un truc foarte simplu pentru a deschide cu ușurință borcanele de sticlă.

Îl veți deschide în câteva secunde.

Bandă

Nu ai nevoie decât de bandă adezivă! S-ar putea să vă gândiți: "cum mă poate ajuta niște bandă adezivă să deschid un borcan?" Ei bine, de fapt, este foarte simplu! Tot ce trebuie să faceți este să tăiați o bucată de bandă de aproximativ 20 de centimetri (8 inci). Lipiți bucata de bandă pe capacul unui borcan, cam pe trei sferturi din jur. Lăsați câțiva centimetri liberi de bandă.

Trageți

Prindeți cu o mână capătul bucății de bandă adezivă. Folosiți cealaltă mână pentru a ține borcanul ferm și apoi trageți ușor de bandă. Nu vă va costa aproape deloc forță și veți vedea că capacul borcanului se va desprinde fără probleme. Nu te mai chinui cu borcanele de sticlă în bucătărie! Scutește-te de frustrare și ia un rol de bandă adezivă data viitoare când va apărea această problemă, potrivit tips-and-tricks.co

Cel mai simplu mod de a decoji usturoiul

Pentru mulți, usturoiul este un condiment preferat pentru mâncăruri savuroase. Se întâmplă adesea să adăugăm un cățel sau doi în plus la un fel de mâncare. Dar, înainte de a face acest lucru, trebuie să decojim usturoiul, iar acest lucru poate fi uneori destul de dificil. Din fericire, există o modalitate de a face lucrurile mai ușoare pentru dumneavoastră.

Uneori, aveți nevoie de o mulțime de căței de usturoi pentru un anumit fel de mâncare. Decojirea cățeilor unul câte unul necesită timp. Din fericire, există o modalitate rapidă de a face acest lucru.

Tot ce ai nevoie este un bol și apă fierbinte. Puneți cățeii de usturoi în castron și turnați apa fierbinte peste ei. Lasă timp de un minut și apoi vei putea decoji usturoiul cu ușurință. Ai grijă doar când scoți usturoiul din apa fierbinte.

Bucătarii mai au și un alt truc pentru a decoji ușor usturoiul. Ei pun cățelul de usturoi pe o planșetă de tăiat, iar apoi, folosind partea lată a unui cuțit, apasă și zdrobesc cățelul de usturoi. De obicei, veți auzi un sunet de crăpătură, iar apoi puteți, de asemenea, decoji cu ușurință usturoiul, potrivit tips-and-tricks.co

Cum scoți mirosul de usturoi pe mâini

Usturoiul este unul dintre cele mai des folosite condimente în bucătărie, așa că nu este neobișnuit ca degetele noastre să aibă mirosul pătrunzător de usturoi după ce l-am tocat. Iată un sfat pentru a scăpa rapid de acel miros neplăcut de usturoi. Este foarte simplu; tot ce ai nevoie este uleiul de cocos. După ce ai feliat usturoiul, freacă-ți mâinile și între degete cu ulei de cocos. Clătește cu apă călduță și mâinile tale vor mirosi din nou a proaspăt și curat!Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel