"Aveți grijă pe cine vă irosiți timpul!" Theo Rose a izbucnit în lacrimi. Anunțul făcut de artistă: "Cu lucrul ăsta am plecat și mi-am dorit să vi-l spun"

Data publicării:

Theo Rose le-a făcut o confesiune emoționantă, fanilor săi.

Theo Rose se numără printre cele mia apreciate artiste din România. Vedeta este foarte activă pe rețelele de socializare, acolo unde împărtășește cu fanii tot ce se întâmplă în viața ei. Recent, artista le-a făcut fanilor o confesiune emoționantă. 

Theo Rose, emoționată până la lacrimi

Theo Rose a recunoscut că a rămas plăcut surprinsă de idolul din industria muzicală pe care-l are încă din copilărie. Artista a recunoscut că Jessie J a fost inspirația ei în cariera muzicală. Ieri seară, Theo Rose a fost la concertul idolului său și a rămas uimită de performanța ei.

"V-am zis că am fost aseară la Jessie J la concert. Bă, atâta am înțeles, adică eu cu asta am plecat, ăsta e cel mai important lucru cu care am plecat și pe care mi-am dorit să vi-l spun. Aveți grijă ce idoli vă alegeți, pe cine vă irosiți timpul ăsta petrecut online, că mare parte din el e un timp irosit, chiar și la mine, eu stau o grămadă pe dracu ăsta de telefon.

Dar dacă e ceva ce nu o să regret niciodată e că în copilărie am petrecut săptămâni întregi studiind-o pe Jessie J, căutând absolut orice material cu ea existent online...”, a spus Theo Rose, pe pagina sa de Instagram.

Theo Rose: „ Am bocit în ultimul fel și dacă nu erau oameni în jurul meu boceam tare”

Theo Rose a recunoscut că a avut mari emoții și că a trăit o adevărată experiență, mai ales că cele două artiste așteaptă să devină mămici, în același timp. Vedeta mărturisit că nu și-a putut stăpâni lacrimile și a avut doar cuvinte de laudă la adresa lui Jessie J.

”Bă, aseară am trecut prin toate stările cu ea împreună. Pe lângă faptul că e coincidența asta cu sarcina, am fost mândră de ea, adică mândră rău. N-am auzit așa performance live, improvizat, adică erau repetate piesele, dar mult din ce făcea ea era pe loc. Atât de spontană, atât de amuzantă, caterincă, sinceră, reală, adevărată. Am bocit în ultimul fel și dacă nu erau oameni în jurul meu boceam tare, cu sunet, de la început până la sfârșit, așa tare m-am bucurat pentru ea. Eu sunt mândră de idolul pe care mi l-am ales, asta zic”, a mai spus artista.

”Pentru mine a fost mereu cea mai tare. Și așa rămâne. Toți ne găsim într-o lume un om pe care să-l iubim, admirăm, pe care să-l urmăm în unele privințe și care să ne inspire. Ea e omul meu și al tuturor oamenilor. I-a scris o piesă copilului ei. Plângeam și eu și Anghel”, a concluzionat viitoarea mămică a showbiz-ului românesc.

Stările ciudate cu care se confruntă Theo Rose în sarcină

Theo Rose a fost invitată în platoul emisiunii "La Măruță", de la PRO TV,  unde a vorbit despre schimbările din viața ei, despre sarcină, dar și despre proiectele profesionale în care se implică.

Artista se bucură de o sarcină ușoară, care îi permită să își continue activitatea profesională fără probleme. Deși este sănătoasă și sarcina decurge perfect, vedeta dezvăluie că e destul de stresată și că are momente în care se sperie din orice, punând și mai multă presiune pe ea. 

"La fiecare înțepătură, la fiecare senzație nouă ai impresia că se poate întâmplă ceva și, știi, să pui asta în pericol. E greu de trăit, adică nu-i ușor să fii femeie gravidă".

ele mai mari bătăi de cap ale viitoarei mămici vin din propriile gânduri. Cele mai mari temeri ale acesteia fiind că nu se va descurca atunci când va veni bebelușul. 

"Te gândești și după naștere, dacă o să fii o mamă potrivită, dacă o să îl iubești suficient de mult, dacă o să fii buna, cum o să te descurci, ce o să învețe el de la tine. Nu mai zic. Mă apucă tot felul de gânduri".



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel