Avertizările astrologului pentru Venus retrograd (19 decembrie 2021-29 ianuarie 2022)

Data publicării:
Horoscop, foto Pixabay, autor Hermann Traub
Descriere foto: Horoscop, foto Pixabay, autor Hermann Traub

Planeta Venus retrogradează la fiecare 18 luni. 

În afara sănătății, relațiile au fost cele mai afectate în acești doi ani de pandemie. Atât cele personale, cât și cele profesionale. Multe dintre conexiuni scârțâie, partenerii au fost nevoiți să petreacă mai mult timp împreună și au început să resimtă tot felul de emoții negative.

Retrogradarea planetei Venus se va petrece în semnul Capricornului, cel al stabilității, rezistenței, durabilității, oficialului. Multe dintre relațiile vechi vor ajunge într-un punct de blazare. Și de aici vor exista mai multe riscuri.

Pe Venus retrogradă se întâmplă avem trei posibile scenarii, conform statisticii astrologice:

1. Reapar în viaţa noastră persoane din trecutul nostru amoros sau persoane pe care le-am plăcut şi nu s-a întâmplat nimic cu ele. Vom avea impresia că s-au mai schimbat. Pe Venus retrogradă avem o nevoie de a iubi şi de a fi iubiţi. Capricornul este şi un semn al singurătăţii şi ne dăm seama că suntem singuri( chiar și dacă suntem deja într-o relație) şi cât de mult ne afectează singurătatea, apoi reapar aceşti oameni şi simţim că este cazul să le mai dăm o şansă.

Dar, atenţie mare! Dacă vă grăbiţi, nevoia aceasta doar de a iubi şi de a fi iubiţi, s-ar putea să vă păcălească, pentru că oamenii respectivi s-ar putea să fie aceeaşi Mărie cu altă pălărie.

Aşa că, prima recomandare este să nu vă grăbiţi, cel puţin până pe 29 ianuarie 2022, să intrați din nou într-o relație cu oamenii respectivi.

 

Citește continuarea pe ASTROSENS. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel