Avertisment pentru o zodie: Delimitaţi viaţa profesională de cea personală. Nu mai înţelegeţi nimic

Data publicării:
Horoscop, sursa pixabay
Descriere foto: Horoscop, sursa pixabay

Daniela Simulescu, astrolog DC News, a vorbit despre modul în care vor trebui să fie abordate problemele personale și profesionale, în următoarea săptămână, de o anumită zodie.

Astrologul DC News Daniela Simulescu a vorbit despre problemele prin care va trece o zodie în săptămâna 6-12 septembrie 2021:

„Poți profita în continuare de prezența lui Marte în Fecioară. Avem și Luna Nouă marți, pe 7 septembrie. Nu neapărat eficientizarea muncii, ci să stai puțin și să îți dai seama unde nu ești destul de harnic și unde ai putea să schimbi ceva. Să nu depășești foarte mult programul, să nu faci ore suplimentare, pentru că te gândești că dacă faci ore suplimentare vei avea mai mult succes. Nu ai mai mult succes, doar ți se pare, deoarece ești tu leneș în anumite momente și lași totul pe mai târziu. Nu mai trageți de programul vostru pentru că nu mai înțelegeți nimic în viață.

Ar fi cazul ca, în săptămâna aceasta, să învățați să delimitați mai clar, cât se poate, viața profesională de cea personală. Să vă spuneți zi de zi ce ați reușit să faceți mai repede. E o săptămână în care trebuie să faci diferența. Bineînțeles că te gândești și profesional ce ai putea face mai bine și să nu mai tragi de tine în anumite zone, să fie totul cât mai simplu.

Odată cu intrarea lui Venus în Scorpion, vei deveni mai atent la nevoile partenerului și îl vei face tu pe cel din jurul tău să fie mai atent la nevoile tale. La începutul săptămânii tu ai putea să faci ceva din punct vedere relațional, dacă este cazul. Dacă nu, fă ceva pentru tine să te simți bine“, a precizat astrologul DC News Daniela Simulescu.

Citește despre ce zodie este vorba pe DC NEWSGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel